Άνθρακες και πάλι οι θησαυροί σας κ. Μανάβη. - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Άνθρακες και πάλι οι θησαυροί σας κ. Μανάβη.


O πόνος και η αγωνία των δημοτών μας δεν είναι προϊόν προεκλογικής εκμετάλλευσης.

Γράφαμε σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας ότι παράγοντες του Δήμου μας αναμειγνύουν αλήθειες και ψέματα για να δημιουργούν εντυπώσεις, διαστρεβλώνοντας πλήρως την πραγματικότητα. Φαίνεται δεν μας άκουσαν και συνεχίζουν να εκτίθενται.

Οι ίδιοι, σήμερα, επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τον πόνο και την αγωνία των δημοτών μας και ιδιαιτέρως αυτών που επλήγησαν απότις πλημμύρες του κυκλώνα Ζορμπά, διακινώντας και πάλι ΨΕΥΔΗ.

Ο Δήμος μας κατέθεσε αίτημα στις 5/02/2019 για το ποσό των 946.510,04 ευρώ. Μαζί με το Δήμο μας κατατέθηκαν αιτήματα και από άλλους Δήμους της χώρας. Στις  25 /02/ 2019 αναρτήθηκε απόφαση του ΥΠΕΣ η οποία ενέκρινε αιτήματα 14 δήμων συνολικού ύψους1.164.043 ευρώ .  Όπως γίνεται κατανοητό το ποσό που αφορά το Δήμο μας είναι περίπου το ίδιο με αυτό των υπόλοιπων 14 Δήμων.

Η επίσημη ενημέρωση από το ΥΠΕΣ είναι ότι περιμένουν την πίστωση του λογαριασμού του Υπουργείου από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ώστε να προχωρήσουν στη χρηματοδότηση του  δικού μας αιτήματος.  Η καθυστέρηση οφείλεται στις διαδικασίες  που ακολουθεί το ΥΠΕΣ .

Άνθρακες και πάλι οι θησαυροί σας κ. Μανάβη.

O πόνος και η αγωνία των δημοτών μας δεν είναι προϊόν προεκλογικής εκμετάλλευσης.


Επιτέλους δείξτε λίγη ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και σταθείτε στο ύψος του θεσμικού σας ρόλου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad