Βράβευσε τον Π. Τατούλη για την προσφορά του στον τουρισμό η Όλγα Κεφαλογιάννη - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Βράβευσε τον Π. Τατούλη για την προσφορά του στον τουρισμό η Όλγα Κεφαλογιάννη


Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης βραβεύθηκε για την προσφορά του στον τουρισμό και την τουριστική ανάπτυξη της Πελοποννήσου.

Το βραβείο παρέδωσε στον κ. Τατούλη η Βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ και πρώην Υπουργός Τουρισμού (2012-2015) κα Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία είναι και υπεύθυνη του τομέα τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας




Η βράβευση του κ. Τατούλη και της Περιφέρειας Πελοποννήσου έγινε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στη διάρκεια απονομής των βραβείων Greek Hospitality Awards 2019. Το βραβείο που πήρε η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο κ. Τατούλης είναι το Best Greek Hospitality Region. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου βραβεύτηκε ως η πιο φιλόξενη Περιφέρεια.



Ο θεσμός των Greek Hospitality Awards επιβραβεύει την αριστεία στο χώρο των ελληνικών ξενοδοχείων, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία συμμετέχουν η Επιτροπή Αξιολόγησης, αποτελούμενη από εξέχουσες προσωπικότητες και το κοινό, με ποσοστιαία στάθμιση ψήφων 60/40. Επίσης βραβεύονται άτομα που έχουν συμβάλλει στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας. Στην επιτροπή Αξιολόγησης συμμετέχει και ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων Αρκαδίας και Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου Κώστας Μαρινάκος.

Πηγή:drt915.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad