Χρίσματα στο Μοναστηράκι θα μοιράζει σε λίγο ο Άδωνις. | Μπουρλότο τα έκανε και στο Ν.Ηράκλειο. | Θεσμικό γιουσουρούμ. - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Χρίσματα στο Μοναστηράκι θα μοιράζει σε λίγο ο Άδωνις. | Μπουρλότο τα έκανε και στο Ν.Ηράκλειο. | Θεσμικό γιουσουρούμ.Το ρεπορτάζ όπως δημοσιεύτηκε στον "ΦΩΝΑΚΛΑ" :Mπάχαλο τα έκανε στο Νέο Ηράκλειο ο Αδωνις Γεωργιάδης σε κοπή πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης.

Εκτός γραμμής, καθώς το Μοσχάτο δεν δίνει επισήμως χρίσματα στους μικρούς δήμους, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. στον χαιρετισμό του εκφράστηκε ανοιχτά υπέρ του ενός εκ των τριών «γαλάζιων» υποψήφιων δημάρχων, του Γιώργου Παπαδημητρίου.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την έντονη δυσαρέσκεια των άλλων δύο, της Κωνσταντίνας Γεωργοπούλου και του Παντελή Βλασόπουλου, οι οποίοι αποχώρησαν μαζί με υποψήφιους συμβούλους από τους συνδυασμούς τους. Φυσικά επικράτησε μεγάλη αναστάτωση από το σκληρό επεισόδιο.

Την ίδια ώρα στο twitter ο κ. Γεωργιάδης έγραψε ότι βρίσκεται στην «παρουσίαση του υποψήφιου δημάρχου Νέου Ηρακλείου με τη στήριξη της Ν.Δ. κ. Γιώργου Παπαδημητρίου».

Αλλαξε στάση η Ν.Δ. και εμφανίζει «εκλεκτούς» σε μικρούς δήμους ή πάλι ο αντιπρόεδρος του κόμματος κάνει το... παιχνίδι του στήνοντας «ομάδα Γεωργιάδη»;

Παρόντες στην εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Νέου Ηρακλείου ήταν οι υποψήφιοι βουλευτές στον Βόρειο Τομέα Γιώργος Κουμουτσάκος, Γιάννης Παπαθανασίου, Σάκης Ιωαννίδης, Βασίλης Ξυπολυτάς, Σωτήρης Ησαΐας, Φώτης Καρύδας κ.ά.
Σχόλιο Diogenis-press :


Φασόν το πάει ο παίχτης ; Κάτι θυμίζει το όλο σκηνικό ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad