Mετά (και) από αυτή την εμφάνιση αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι ο Bradley Cooper είναι Έλληνας - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Mετά (και) από αυτή την εμφάνιση αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι ο Bradley Cooper είναι Έλληνας


Ο Βradley Cooper μετά το “A Star is Born” σφήνωσε τόσο βαθιά στις καρδιές μας που ειλικρινά δεν ξέρουμε αν θα καταφέρουμε ποτέ να τον βγάλουμε.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης της ταινίας χθες είχε μία ακόμη μεγάλη στιγμή στην 91η τελετή των βραβείων Όσκαρ όπου ερμήνευσε μαζί με την συμπρωταγωνίστριά του Lady Gaga το κομμάτι που τους χάρισε και το Oσκαρ ” Shallow”.

O Bradley Cooper είναι εδώ και χρόνια ζευγάρι με την Irina Shayk, ενώ από τότε που γύρισε την ταινία και μετά κυκλοφορούν έντονες φήμες ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνον και τη Lady Gaga, εμείς πάλι πιστεύουμε ότι η μοναδική γυναίκα που υπήρχε , υπάρχει και θα υπάρχει στην καρδιά του Bradley είναι η μαμά του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σχολιάζεται το πόση αδυναμία έχει ο ηθοποιός στη μαμά του, Gloria Campano αφού τον έχει συνοδεύσει σε δημόσιες εμφανίσεις του ουκ ολίγες φορές ενώ ο φακός των παπαράτσι τους έχει εντοπίσει να κυκλοφορούν αγκαζέ πολύ συχνά και στο δρόμο.



Εμείς πλέον είμαστε βέβαιες πως η σχέση μητέρας-γιου που έχουν ο Bradley Cooper με την Gloria Campano μας θυμίζει τη σχέση που έχει κάθε Έλληνας άνδρας με τη μητέρα του και πως oι Ιταλικές ρίζες του ηθοποιού μας έφεραν και πάλι στο μυαλό εκείνη την ατάκα που λέει “una faccia una razza”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad