Η Πελοπόννησος στο top-5 - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Η Πελοπόννησος στο top-5


Η εταιρεία ταξιδιωτικών συμβούλων Virtuoso κατατάσσει την Πελοπόννησο στους κορυφαίους προορισμούς του 2019
Όσοι ασχολούνται με το ποιοτικό ταξίδι και τον εκλεπτυσμένο τουρισμό κι έχουν επενδύσει στην Πελοπόννησο, είναι έτοιμοι να «καβαλήσουν το κύμα» τα επόμενα χρόνια, όπως καταγράφει το παγκοσμίου φήμης και διεθνούς εμβέλειας γραφείο ταξιδιωτικών συμβούλων Virtuoso. Η εταιρεία που παρέχει σε ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο προσωποποιημένη συμβουλευτική για premium και tailor-made σχεδιασμό του ταξιδιού τους προτείνει για το 2019 το top-9 των ανερχόμενων προορισμών στην Ευρώπη, στους οποίους συγκαταλέγεται και η Πελοπόννησος.

Μετά τις νήσους Φερόες, τη Βαρσοβία, τη Λίμνη της Γενεύης και την Κωνσταντινούπολη, η Πελοπόννησος εμφανίζεται στο νούμερο 5 ως προορισμός που «πρέπει» να προτιμήσουν ταξιδιώτες της κατηγορίας του Virtuoso. Συνήθως «ψαγμένοι» κι ευκατάστατοι, ταξιδεύουν πάντα ανεξάρτητοι, μακριά από μαζικά πακέτα, γκρουπ και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες κι αναζητούν αυθεντικούς προορισμούς, που θα τους αλλάξουν τη ζωή, μιας και κάθε ταξίδι το αντιλαμβάνονται ως ευκαιρία «ευζωίας» και δια βίου μάθησης.

«Λίγο έξω από την Αθήνα και εκατομμύρια έτη φωτός μακριά από τα πλήθη των κρουαζιερόπλοιων της Μυκόνου, η Πελοπόννησος συνθέτει μια μαγική εικόνα από αμπελώνες, παραλίες και αξιοθέατα της UNESCO», υπογραμμίζει το άρθρο που μιλάει για τα βουνά, την ιστορία και τις διαδρομές της Πελοποννήσου, η οποία δύναται να προσφέρει στον ταξιδιώτη κάτι πέρα από τα δημοφιλή νησιά της Ελλάδας. «Παρόλο που είναι γνωστή για την Αρχαία Ολυμπία, στην Πελοπόννησο οι ταξιδιώτες μπορούν να χαρούν πεζοπορία, ποδηλασία σε αμπελώνες και ελαιώνες, την άγρια ομορφιά των φαραγγιών, ακόμα και ένα μάθημα μαγειρικής από τη γιαγιά», ολοκληρώνει το άρθρο που συνοδεύεται από μια πανέμορφη φωτογραφία της Επιδαύρου.

Ποιοτικός τουρισμός λοιπόν προβλέπεται για την Πελοπόννησο και είναι στα χέρια των επιχειρηματιών του κλάδου, ξενοδόχων και παρόχων υπηρεσιών (δραστηριοτήτων και εμπειριών) να συνεργαστούν επενδύοντας σε εκλεπτυσμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σύγχρονες και στο πνεύμα του θεματικού τουρισμού της εποχής για να αναδείξουν από κοινού την πραγματική ομορφιά αυτού του τόπου.

Η Ελένη Φωτίου είναι ταξιδιωτική συντάκτης και δημιουργός της πλατφόρμας ταξιδιωτικών συμβούλων για οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα www.mamakita.gr, η οποία προτείνει την Πελοπόννησο ως τον κορυφαίο προορισμό για ταξιδιώτες από το εξωτερικό που αναζητούν τη φιλικότερη στις οικογένειες και αυθεντική πλευρά της Ελλάδας.

ΠΗΓΗ:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad