10 στυλιστικά μαθήματα που μας δίδαξε το Beverly Hills 90210 - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

10 στυλιστικά μαθήματα που μας δίδαξε το Beverly Hills 90210


Και είναι πιο επίκαιρα από ποτέ

ποιος υπήρξε έφηβος στις αρχές της δεκαετίας του ’90 πέρασε πολλά απογεύματα περιμένοντας ευλαβικά τα τελευταία επεισόδια του “Beverly Hills, 90210.” Όλα τα κορίτσια ήταν τρελά ερωτευμένα με τον Μπράντον ή τον Ντίλαν ενώ τα αγόρια ένιωθαν δέος μπροστά στην ομορφιά της Μπρέντα ή της Κέλι Τέιλορ.

Αυτοί οι χαρακτήρες αποτέλεσαν μεγάλη πηγή έμπνευσης και ενδυματολογικά: Ποιά από εμάς δε λάτρευε τις αφέλειες της Κέλι ή τις cowboy boots της Μπρέντα;  Ολοι ήταν εξαιρετικά προοδευτικοί με τις στυλιστικές επιλογές τους (η Ντόνα Μάρτιν ήταν σχεδιάστρια μόδας άλλωστε) ενώ ολόκληρη η σειρά στο σύνολό της είναι γεμάτη απίστευτα κοστούμια και χτενίσματα που γιορτάζουν τη μόδα του 1990 στο έπακρο.

Σε μια ωδή στο ενδυματολογικό μεγαλείο της σειράς, έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω τα στυλιστικά μαθήματα που μπορούμε ακόμα να διδαχτούμε από το καστ του Beverly Hills 90210:

H oλόσωμη φόρμα-σορτς είναι το νέο power-suit



Το 2019 βλέπουμε μια μεγάλη επιστροφή της ολόσωμης φόρμας και του κοστουμιού- σορτς, η Κέλι Τέιλορ όμως εδώ μας υπενθυμίζει ποιά το φόρεσε πρώτη.

Οι cowboy boots και τα εμπριμέ sundresses είναι ο τέλειος συνδυασμός



Στη δεκαετία του ’90 όλες θέλαμε ένα ζευγάρι καουμπόικες μπότες χάρη στη Μπρέντα που τις συνδύαζε ιδανικά με μίνι εμπριμέ sundresses.

Το crop-top μπορεί να δείξει σέξι και χαριτωμένο παράλληλα



Πάντα απολαμβάναμε στυλιστικά τη Βάλερι Μαλόουν αλλά ο συνδυασμός crop-top με τζιν σορτσάκι έδειχνε πάντα πολύ δελεαστικός πάνω της.

To Menswear είναι για όλους



Eίμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα υπέρ του να παίζουμε με τις νόρμες των δύο φύλων μέσω της μόδας και τα οversized σύνολα της Μπρέντα έχουν πολλά να μας μάθουν.

To ζιβάγκο είναι υποτιμημένο



Aμάνικο τοπ με ζιβάγκο; Μπορείτε να βρείτε παντού αυτή τη σεζόν αρκεί να το συνδυάσετε με το attitude της Βαλέρι.

Το σουτιέν ως τοπ



Η τάση που θέλει να φοράμε τα εσώρουχά μας κι εκτός κρεββατοκάμαρας έχει επιστρέψει στη μόδα εδώ και αρκετές σεζόν, η Ντόνα Μάρτιν όμως αξίζει credit για αυτή την εμφάνιση και ίσως είναι ο λόγος που το στυλ έχει ενσωματωθεί στο υποσυνείδητό μας.

Η ημιδιαφάνεια είναι πάντα σέξι



Αν το λευκό φόρεμα της Μπρέντα σας θυμίζει κάποιο που είδατε πρόσφατα σε κάποιο online κατάστημα εμείς μπορούμε να σας επιβεβαιώσουμε ότι είναι ένα ακόμα στυλ που έχει επιστρέψει δυναμικά από τα ’90s.

Οι τάσεις κάνουν κύκλους



Το καμηλό σακάκι της Μπρέντα και το διάφανο τοπ της Κέλι μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν αυτή η εικόνα είναι από τα ’90s ή από το 2019.

Το cardigan είναι πάντα μια καλή ιδέα 




Μόλις αποφασίσετε σε ποιο χρώμα το προτιμάτε το επόμενο βήμα είναι να το συνδυάσετε με ένα ψηλόμεσο τζιν ή ένα midi φόρεμα για το απόλυτο ’90s look.

To μικρό μαύρο φόρεμα είναι το κοινό σημείο όλων των fashionistas



Το μαύρο φόρεμα κολακεύει κάθε σιλουέτα, αποτελεί τον ιδανικό καμβά για ένα εντυπωσιακό ζευγάρι παπούτσια, ένα statement κόσμημα ή τσάντα και την πιο διαχρονική επιλογή στην ιστορία της μόδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad