Κόρινθο: Απολογείται σήμερα ο 35χρονος -Φόβοι για αντίποινα - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Κόρινθο: Απολογείται σήμερα ο 35χρονος -Φόβοι για αντίποινα


Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 35χρονος από τον Σολομό Κορινθίας, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε έναν 52χρονο Ρομά που εισέβαλε στο σπίτι του και επιχείρησε να τον ληστέψει.

Οι άνδρες της Αστυνομίας φοβούνται για επεισόδια έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου, από συγγενείς και φίλους του θύματος, οι οποίοι δηλώνουν πως είναι αποφασισμένοι να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.


Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις θα βρίσκονται από νωρίς το πρωί σε πολλά σημεία της πόλης, προκειμένου να αποφευχθούν εντάσεις και επεισόδια.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην κοινότητα των Ρομά και προβληματίζει τους αστυνομικούς, οι οποίοι εκτιμούν πως σήμερα το πρωί την ώρα που ο 35χρονος θα οδηγηθεί στα δικαστήρια υπάρχει κίνδυνος να σημειωθούν σοβαρά επεισόδια και η κατάσταση να ξεφύγει από κάθε έλεγχο ενώ η Ασφάλεια Κορίνθου ανησυχεί μήπως το επόμενο χρονικό διάστημα υπάρξουν αντίποινα από το περιβάλλον του 52χρονου.

Υπενθυμίζεται πως την Τρίτη, όταν ο 35χρονος μετήχθη στον εισαγγελέα, συγγενείς και φίλοι του 52χρονου θύματος προκάλεσαν επεισόδια έξω από τα δικαστήρια Κορίνθου.




ΠΗΓΗ:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad