Στήριξη σε Τατούλη από τον Πάνο Καμμένο για τις εκλογές - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Στήριξη σε Τατούλη από τον Πάνο Καμμένο για τις εκλογές


« Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνέβαλαν καθοριστικά στην έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και ,σταδιακά , από την κρίση των τελευταίων χρόνων, στην όποια όμως ζουν , όπως υπογράμμισε, ακόμη πολλές οικογένειες. Οι ΑΝΕΛ έκαναν το καθήκον τους…» δήλωσε σήμερα από το Ναύπλιο ο Πάνος Καμμένος.

Και πρόσθεσε ότι όταν ήρθε στη Βουλή το εθνικό θέμα ( Σκοπίων ) το κόμμα του κράτησε υπεύθυνη στάση, βρήκε τη δύναμη και αποχώρησε από τον κυβερνητικό συνασπισμό.

Ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων «- που βρέθηκε στην Αργολίδα για το συνέδριο των στρατιωτικών – δήλωσε ότι στις ευρωεκλογές το κόμμα του θα κατέλθει αυτόνομο ενώ για τις βουλευτικές εκλογές -και μετά από αυτές- τόνισε οι ΑΝΕΛ είναι πάντα ανοιχτοί σε συνεργασίες βάσει όμως προγραμματικών συγκλίσεων.

Αναφερόμενος στα εθνικά θέματα και στις σχέσεις με την Τουρκία ο κ. Καμμένος τόνισε ότι « ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να ανησυχεί και οι ένοπλες δυνάμεις είναι πάντα σε ετοιμότητα. .»

Τέλος ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι για την Περιφέρεια Πελοποννήσου το κόμμα του θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη.

ΠΗΓΗ:ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad