Τι προγραμματίζει η ΓΣΕΕ μετά την αναβολή του συνεδρίου στην Καλαμάτα - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Τι προγραμματίζει η ΓΣΕΕ μετά την αναβολή του συνεδρίου στην Καλαμάτα


Συνδικαλιστικός εμφύλιος εκτυλίχθηκε στην Καλαμάτα με αποτέλεσμα το συνέδριο της ΓΣΕΕ να μην διεξαχθεί – Η απερχόμενη διοίκηση θα συνεδριάσει για να αποφασίσει εκ νέου τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών
Χθες το μεσημέρι έπεσε οριστικά η αυλαία του 37ου συνεδρίου της ΓΣΕΕ, ενός συνεδρίου που ποτέ δεν έγινε. Επί τρεις ημέρες στην Καλαμάτα εκτυλισσόταν ένας συνδικαλιστικός εμφύλιος δίνοντας προς τα έξω μια εικόνα που πολλοί τη χαρακτήρισαν αποκρουστική.

Το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε το πρωί την τελευταία συγκέντρωση διαμαρτυρίας πριν αποχωρήσει από την Καλαμάτα καταγγέλλοντας και πάλι την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ για μαφία, για στημένες διαδικασίες, «νόθους αντιπρόσωπους» και «στελέχη της εργοδοσίας που παριστάνουν τους εκλεγμένους εργαζόμενους».

Ο γραμματέας τύπου της ΓΣΕΕ Δημήτρης Καραγεωργόπουλος που δέχτηκε αυτές τις κατηγορίες τις διαψεύδει, τονίζοντας ότι είναι εκλεγμένος -ως εργαζόμενος σε Καζίνο- διαμέσου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Τυχερών Παιχνιδιών (ΟΣΕΤΥΠ), οργάνωση από την οποία εκλέγεται σύνεδρος στη ΓΣΕΕ για πάνω από 15 χρόνια.

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος δήλωσε πως «ό,τι δεν πέτυχαν οι δανειστές και οι κυβερνήσεις στα 9 χρόνια των μνημονίων, φαίνεται ότι θα το πετύχει η ηγεσία του Π.Α.ΜΕ.»

Η απερχόμενη διοίκηση της ΓΣΕΕ, την οποία εξουσιοδότησαν γραπτώς οι σύνεδροι, θα συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες, για να αποφασίσει εκ νέου την διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την εκλογή της νέας διοίκησης.

ΠΗΓΗ:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad