Η "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" τιμά τις γυναίκες! - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Η "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" τιμά τις γυναίκες!


Η "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ", εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Η Γυναίκα στη ζωή μας».

 Η "Συμμαχία Πολιτών του Βασίλη Νανόπουλου αποφάσισε να τιμήσει τις  γυναίκες με μία εκδήλωση στο Δημοτικό θέατρο της πόλης, το θέατρο «Θωμάς Θωμαίδης» καθώς οι γυναίκες αυτές έχουν ορίσει πρότυπα τα οποία υπερβαίνουν τη διάκριση ανδρών και γυναικών και απευθύνονται με την ίδια δυναμική σε όλα τα μέλη της κοινωνίας μας.

Είτε είναι στον τομέα της τέχνης, της διανόησης και του πολιτισμού, της επιχειρηματικότητας, του αθλητισμού, της ευεργεσίας και της κοινωνικής προσφοράς, οι γυναίκες που τιμούμε σήμερα κατάφεραν, μέσα από προσωπική προσπάθεια και επιμονή, να υπερπηδήσουν εμπόδια και δυσκολίες, να καλλιεργήσουν τα ταλέντα και τις κλίσεις τους και να προσφέρουν, εμπνέοντας ταυτόχρονα και τους γύρω τους να πράξουν το ίδιο.

Με το παράδειγμά τους, μας έδειξαν πως η πραγματική ισότητα, τα ίσα δικαιώματα και οι ίσες ευκαιρίες ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες είναι μια κατάκτηση που επιτυγχάνεται κάθε μέρα και σε διαφορετικά επίπεδα: στην οικογένεια, στο σχολείο, στο χώρο εργασίας, στη γειτονιά, στον στενό και ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο, στην πόλη μας.

Με αυτές τις σκέψεις, και υπογραμμίζοντας πως στο πρόσωπό τους τιμούμε επίσης και τις αφανείς γυναίκες που δίνουν καθημερινά το δικό τους αγώνα.

Το πάνελ της εκδήλωσης θα αποτελείται από τον Αρχιμανδρίτη Άνθιμο , τον πλαστικό χειρουργό και διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών Απόστολο Μανδρέκα , τον Κωνσταντίνο Βασάλο, chef της ελληνικής γαστρονομίας και τον επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών τον κ.Βασίλης Νανόπουλο!


Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 8 Μαρτίου και ώρα 19.00 στο θέατρο «Θωμάς Θωμαίδης»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad