Ο Θ. Πετράκος υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Ο Θ. Πετράκος υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου


Ο Θανάσης Πετράκος, θα είναι με την «Αγωνιστική Συνεργασία της Πελοποννήσου», υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Η γνωστοποίηση και η επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητάς του, έγινε, πριν από λίγο, στην Τρίπολη και στο Εργατικό Κέντρο, συμβολικά, για να τιμηθεί ο αγώνας των εργαζομένων της ΔΕΗ, ως προς την αποτροπή της πώλησης των δύο λιγνιτικών μονάδων της Μεγαλόπολης.

Συνάμα, εκτός της πολιτικής-αυτοδιοικητικής διακήρυξης της παράταξης, παρουσιάστηκε και το 60% περίπου, των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας.

Σύντομο χαιρετισμό, απεύθυναν και οι τωρινοί (και εκ νέου) περιφερειακοί σύμβουλοι, Σαράντος Αλεξανδρής, Σταύρος Χρυσαδάκος.

Στις προγραμματικές του δηλώσεις, ο Θανάσης Πετράκος (έχει διατελέσει περιφερειακός σύμβουλος και φυσικά βουλευτής), μεταξύ άλλων, είπε τα εξής:

«Συγκροτηθήκαμε μέσα από δημόσιες, μαζικές διαδικασίες. Είμαστε ανοιχτοί σε όλους. Θέλουμε να αλλάξουμε ριζικά τα πάντα στην Πελοπόννησο. Είχαμε και έχουμε δυναμική παρουσία στην Αυτοδιοίκηση. Δεσμεύομαι να συνεχίσω με συνέπεια, σταθερότητα, ειλικρίνεια και αγωνιστικότητα. Δεν θα σκύψουμε ποτέ το κεφάλι στην εξουσία. Θα είμαστε δίπλα στον πολίτη, στα κινήματα για την ανατροπή του αντικοινωνικού, νεοφιλελεύθερου προυπολογισμού της Αυτοδιοίκησης. Θα επιχειρήσουμε να ακυρώσουμε το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που δημιουργεί οικονομική ασφυξία στην Αυτοδιοίκηση».

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης, συνέχισε την κατάθεση της πρότασής του, λέγοντας τα εξής:

«Θα είμαστε η εναλλακτική φωνή απέναντι στον νεοφιλελευθερισμό. Λέμε όχι στην εκποίηση των δημοσίων αγαθών, λέμε όχι στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, λέμε όχι στην ιδιωτικοποίηση των απορριμμάτων και του αεροδρομίου της Καλαμάτας. Λέμε όχι στους πλειστηριασμούς και στις κατασχέσεις. Θέλουμε μία άλλη παραγωγική ανασυγκρότηση. Τα έργα υποδομής, η υγεία, η παιδεία, ο πολιτισμός, ο αθλητισμός, η αγροτική παραγωγή, ο τουρισμός, η εργασία, το περιβάλλον, πρέπει να αντιμετωπιστούν κάτω από αυτό το πρίσμα. Θέλουμε ένα δημοκρατικό περιφερειακό συμβούλιο».

Ο κ. Θανάσης Πετράκος, γνωστοποίησε και το δίλημμα αυτών των εκλογών, σύμφωνα με την παράταξή του:

« ή με εμάς ή με τους εκπροσώπους της αντιλαικής-νεοφιλελεύθερης διαχείρισης και τις παραλλαγές της».

Αξίζει να τονιστεί, ότι ο Θανάσης Πετράκος είναι στη Λαική Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Οι πρώτοι υποψήφιοι της Π.Ε. Αρκαδίας

Αλεξανδρής Σαράντος
Θανάσης Μάντης
Γιώργος Γκάνιος
Γεωργία Παπαδοπούλου
Κωνσταντίνος Σταθόπουλος
Παναγιώτης Χουντής

ΠΗΓΗ:ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad