Στο Ναύπλιο ο Γ. Δέδες - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Στο Ναύπλιο ο Γ. Δέδες


Στις εορταστικές εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη του Ναυπλίου, για την επέτειο της Επανάστασης του 1821, παρέστη ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Δέδες.

Αρχικά, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών παρακολούθησε τη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου και εν συνεχεία κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των ηρώων της εθνικής παλιγγενεσίας. Μετά την κατάθεση στεφάνου, ο Γιώργος Δέδες προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Εκατόν ενενήντα οκτώ χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, τη σημαντικότερη εγερτήρια στιγμή στην ιστορία του Έθνους, που σαν απότοκό της, σαν καρπό της, έφερε την ίδρυση του ελεύθερου ελληνικού κράτους.
Οι μνήμες και οι παρακαταθήκες αυτής της εποχής παραμένουν ζωντανές.
Στις μεγάλες στιγμές του, τις στιγμές της νίκης, ο ελληνισμός διακρίθηκε για τη γενναιοφροσύνη του, την εθνική του ενότητα και ομοψυχία.
Σήμερα αυτές οι αξίες, αυτά τα ιδανικά παραμένουν επίκαιρα σε έναν καινούργιο αγώνα της πατρίδας για την εθνική ανάταση και ανασυγκρότηση, σε όλα τα επίπεδα. Χρόνια πολλά!»

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Δέδες παρακολούθησε τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση που έλαβε χώρα με ιδιαίτερη λαμπρότητα στην λεωφόρο της 25ης Μαρτίου.

ΠΗΓΗ:ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad