Στην Κόρινθο αύριο το μεσημέρι ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Βασίλης Μιχαλολιάκος - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Στην Κόρινθο αύριο το μεσημέρι ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Βασίλης Μιχαλολιάκος



Τα γραφεία της ΝΟΔΕ Κορινθίας θα επισκεφθεί αύριο Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Ο τέως Δήμαρχος Πειραιά ,Υπουργός και Βουλευτής Α’ Πειραιώς Βασίλης Μιχαλολιάκος συμμετέχει στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Το σύντομο βιογραφικο του

Γεννήθηκα στα Κορογονιάνικα της Μέσα Μάνης και αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ακολουθώντας την ειδικότητα της ακτινοθεραπείας. Από το 1990 έως το 2010 διετέλεσα βουλευτής στην Α’ Περιφέρεια Πειραιώς και Νήσων με τη Νέα Δημοκρατία. Κατά την περίοδο 1997-2000, διετέλεσα Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος σε θέματα Υγείας, Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Το 2004 ορκίστηκα υφυπουργός Εθνικής Άμυνας στην Κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή. Το 2010 παραιτήθηκα από βουλευτής και εκλέχτηκα Δήμαρχος Πειραιά προσφέροντας σημαντικό έργο που αναγνωρίζεται από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Και η δήλωση του για την υποψηφιότητα

Η Ευρωβουλή συνιστά ένα κρίσιμο πεδίο άσκησης πολιτικής που θα επηρεάσει αποφασιστικά το μέλλον της πατρίδας μας. Η θητεία μου σε σημαντικές θέσεις με βοήθησε ώστε να αποκτήσω τη γνώση, την αποφασιστικότητα και την εμπειρία που απαιτείται για τον ρόλο του Ευρωβουλευτή. Στην επικείμενη εκλογική μάχη, θα δώσω το παρόν σε κάθε σημείο της χώρας και θα ξανασυναντηθώ με τους χιλιάδες συναγωνιστές των νεανικών μου χρόνων. Με εκείνους που κάναμε την κεντροδεξιά παράταξη πρώτη δύναμη στον χώρο των νέων μετά τη μεταπολίτευση. Την παράταξη που ενέπνευσε την Εθνική συμφιλίωση, που εμπέδωσε τη Δημοκρατία μετά την επτάχρονη δικτατορία και έκανε τη μεγάλη στρατηγική επιλογή της Ενωμένης Ευρώπης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad