Υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία η Έμη Λιβανίου και η σχέση της με το Κιάτο - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία η Έμη Λιβανίου και η σχέση της με το Κιάτο


Υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην εκλογική περιφέρεια Νοτίου Τομέα της πρώην Β’ Αθηνών θα είναι η δημοσιογράφος Έμη Ζησιοπούλου – Λιβανίου.

Η Έμη Ζησιοπούλου – Λιβανίου

Χαμαϊδή Ζησιοπούλου όπως είναι το πραγματικό όνομα της

Η Έμυ γεννήθηκε, μεγάλωσε και πήγε σχολείο στο Κιάτο Κορινθίας, απ’ όπου κατάγεται η μητέρα της, είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου και εργάζεται ως δημοσιογράφος.

Ο πατέρας της, Ευάγγελος, που κατάγεται από τη Βέροια και είναι μεσίτης


Έχει παρουσιάσει πολλές ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Από το 2014 είναι Head Of Special Editions στην ιστοσελίδα Huffpost.gr.

Το 2012 ξεκίνησε την εκδοτική της δραστηριότητα, εκδίδοντας το ετήσιο λεύκωμα «Η Δύναμη της Προσφοράς», το οποίο προβάλλει τη φιλανθρωπική και κοινωφελή δραστηριότητα ιδιωτών και ιδρυμάτων, ενώ τo 2018 δημιούργησε το www.dinamiprosforas.gr, το πρώτο ειδησεογραφικό site στο συγκεκριμένο θεματικό πεδίο.

Είναι μέλος των Σωματείων Ελπίδα, MDA και της ΕΛΕΠΑΠ, και έχει βραβευτεί πολλές φορές για τη δράση της στον τομέα της Προσφοράς και της Αλληλεγγύης. Μιλά αγγλικά και γαλλικά και είναι μητέρα δύο παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad