Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού με πλήθος κόσμου τα εγκαίνια της «Συμμαχίας Πολιτών» - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού με πλήθος κόσμου τα εγκαίνια της «Συμμαχίας Πολιτών»


Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού , σε ένα κατάμεστο από κόσμο εκλογικό κέντρο μέσα και έξω , έγιναν χθες βράδυ στη Κόρινθο, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου  Βασίλη Νανόπουλου και της «Συμμαχίας Πολιτών»

Παραβρέθηκαν υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού, Περιφερειακοί σύμβουλοι,  εκπρόσωποι φορέων και πολύς κόσμος.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συνδυασμός αυτός, πριν τη διαμόρφωση του προγράμματός του, καλούσε τους πολίτες να πάρουν θέση αξιολογώντας τα προβλήματα του Δήμου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος, μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, ξεκίνησε την ομιλία του ευχαριστόντας τους πολίτες για την εντυπωσιακή τους παρουσία,  τόνισε ότι η αλλαγή στον δήμο είναι κοντά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω όλοι οι Κορίνθιοι θα είναι κοντά του για την επίλυση των προβλημάτων του δήμου.

Κλείνοντας , καταχειροκροτούμενος, την ομιλία του , ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών» ευχαρίστησε για άλλη μία φορά τον κόσμο που είναι τόσα χρόνια είναι κοντά του τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που αντιστάθηκαν σε δελεαστικές προτάσεις και πιέσεις σε στέκονται ακόμα δίπλα του.
Κάλεσε τους πολίτες της Κορίνθου να προχωρήσουν μαζί για την μεγάλη νίκη μία νίκη που θα φέρει την αλλαγή στον Δήμο Κορινθίων





























Οι φωτό είναι από το ekorinthos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad