Ένωσαν τις δυνάμεις τους για το καλό του Δήμου Σικυωνίων - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Ένωσαν τις δυνάμεις τους για το καλό του Δήμου Σικυωνίων


Πολίτες του Δήμου Σικυωνίων

Όπως ήδη γνωρίζετε, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Σικυώνα 2025», στις 4 Απριλίου, πήρα την πρωτοβουλία να καλέσω τους συνυποψήφιους μου που διεκδικούν την θέση του δημάρχου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, προκειμένου να συζητήσουμε για το μέλλον και την προκοπή του τόπου μας. Αφορμή αποτέλεσε η κατάσταση της πλήρους αναξιοπιστίας, απαξίωσης και παρακμής στην οποία έχει περιέλθει ο δήμος μας εξαιτίας της απερχόμενης Δημοτικής αρχής και η ανάγκη συστράτευσης όλων των δυνάμεων για την ανατροπή της.

Στην συγκεκριμένη πρόσκληση ο κ. Κώστας Σαρχάνης και ο κ. Βασίλης Νανόπουλος, δεν απάντησαν, ενώ ο κ. Δημήτρης Παπαγεωργίου και ο κ. Ευάγγελος Χουσελάς, απέφυγαν να μπουν στην ουσία των ζητημάτων που έθεσα. Θετικά και επί της ουσίας απάντησε μόνο ο επικεφαλής του συνδυασμού «συνΔΗΜΟΤΕΣ», Μάρκος Λέγγας.

Όλες μου οι ενέργειες, που έγιναν με πλήρη διαφάνεια και δημοσιότητα, ήταν σε γνώση των συνεργατών μου-μελών του Συνδυασμού, που με τιμούν χρόνια με την αγάπη και εμπιστοσύνη τους και έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιό μας.

Τη χθεσινή ημέρα είχα συνεχείς συναντήσεις μαζί τους, προκειμένου να πάρουμε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις, οι οποίες θα εξυπηρετούν τα συμφέροντα του Δήμου Σικυωνίων και θα υπηρετούν τους Δημότες μας.

Τους έθεσα όλα τα δεδομένα, όπως έχουν προκύψει από τις ανταλλαγές των επιστολών που απέστειλα.

Είχα την πρόταση, χωρίς προαπαιτούμενα και την είχα διοχετεύσει στους συνυποψήφιους μου, χωρίς να είναι αποδεκτή, να αναδειχθεί ένας κοινός υποψήφιος από όλους τους Συνδυασμούς, με δημοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες.

Μετά από αυτή την διελκυστίνδα και τις άκαρπες ενέργειες που κάναμε, συνολικά συμφωνήσαμε πως έχουμε υποχρέωση και ευθύνη να βάλουμε τον τόπο που κατοικούμε και αγαπάμε πάνω από τα συμφέροντα και τις φιλοδοξίες μας. Να αναζητήσουμε τα στοιχεία που μας ενώνουν. Να δουλέψουμε για το καλό του τόπου και των δημοτών μας, με ενότητα και συλλογικότητα, που θα στηρίζεται σε ιδέες, αρχές και αξίες. Διερμηνεύοντας και τις επιθυμίες των συμπολιτών μας, σε όλη την έκταση του Δήμου, οφείλαμε να πράξουμε το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας.

Συμφωνήσαμε πως πρέπει να δώσουμε ένα τέλος στο τέλμα, την παρακμή, την θεσμική κρίση, τις καθεστωτικές συμπεριφορές, την ιδιοκτησιακή αντίληψη, την απαξίωση, την αναξιοπιστία που βιώνει ο τόπος μας

Συμφωνήσαμε πως με τον κ. Μάρκο Λέγγα και τους «συνΔΗΜΟΤΕΣ» ότι έχουμε κοινές αγωνίες για το μέλλον του τόπου μας και για τον σχεδιασμό ενός σύγχρονου δήμου που θα είναι πρότυπο σε όλη την Ελλάδα, θα λειτουργεί με διαφάνεια και θα δώσει στους κατοίκους του τα εφόδια για να φτιάξουν την ζωή τους.

Για τον λόγο αυτό ο συνδυασμός μας «Νέα Σικυώνα 2025» ενώνει τις δυνάμεις του με τον συνδυασμό «συνΔΗΜΟΤΕΣ» με επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο τον Μάρκο Λέγγα να σχεδιάσουμε από κοινού ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά για μια ακόμα φορά τους αγαπητούς μου φίλους, συνεργάτες και υποψήφιους του συνδυασμού μας, που οι πράξεις τους χαρακτηρίζονται από ανιδιοτέλεια και θέλουν να υπηρετήσουμε τα συμφέροντα του τόπου και τους Δημότες μας και με εξουσιοδότησαν να διαχειριστώ την πολιτική συμφωνία και την κοινή συμπόρευση, σε ισότιμη βάση και αμοιβαίο σεβασμό, με γνώμονα πάντα τα συμφέροντα του Δήμου Σικυωνίων.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους Σικυώνιους Δημότες και πολίτες για την αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση που διαχρονικά έχουμε.

Θέλω να τους ζητήσω να μου έχουν εμπιστοσύνη, όπως κάνουν μέχρι σήμερα, και να είναι βέβαιοι ότι θα διαθέσω και θα διαθέσουμε όλες μας τις δυνάμεις να υπηρετήσουμε, με τον καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, τα συμφέροντα του Δήμου Σικυωνίων, με προτεραιότητα τα ζητήματα που απασχολούν τους νέους, τα παιδιά μας.

Πολίτες του ιστορικού Δήμου Σικυωνίων, σας διαβεβαιώνων ότι σήμερα ξεκινά μια καινούργια μέρα για τον Δήμο μας.

Για την Σικυώνα, την Στυμφαλία και τον Φενεό.

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad