ΚΙΑΤΟ:Σκληρή απάντηση Παπαγεωργίου για τις προσωπικές επιθέσεις που έχει δεχτεί - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 13 Απριλίου 2019

ΚΙΑΤΟ:Σκληρή απάντηση Παπαγεωργίου για τις προσωπικές επιθέσεις που έχει δεχτεί


Σας καλώ να αναλογιστείτε αν ποτέ στην ιστορία του Κιάτου και των χωριών έχει δεχτεί άλλος άνθρωπος τόσες προσωπικές επιθέσεις χωρίς μάλιστα να έχει ασκήσει εξουσία!!!

1) Στην αρχή έλεγαν ότι κινούμαι για Δήμαρχος αλλά στοχεύω στο βουλευτικό. Κατέπεσε πανηγυρικά με αγώνα συνέπειας 3 χρόνων!!!!

2) Μετά ότι αν εκλέγω δήμαρχος θα δικηγορώ και θα εκτελεί άλλος χρέη δημάρχου. Κατέπεσε πανηγυρικά λόγω του ίδιου του Νόμου!!!!

3) Μετά οτι δήθεν δεν θα φτιάξουμε ψηφοδέλτιο. Έχουν ανακοινωθεί οι περισσότεροι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από ολους τους συνδυασμούς. Τους οποιους καθε μέρα με την συμπεριφορά μου τιμώ και ευγνωμονώ.Και αυτό κατέπεσε πανηγυρικά!!!!!

4) Μετά στήσανε γελοίες δημοσκοπήσεις με τις οποίες γελάει ο κόσμος σε όλο το Νομό-Οχι μόνο το Κιάτο- για να "νομιμοποιήσουν παζάρια θεσεων" εκ των υστέρων. Το οποίο γραπτώς και ρητώς απέκλεισα, γιατί δεν είμαι παζαρακιας. Και αυτό καταπέφτει πανηγυρικά κάθε μέρα, σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά του Κιάτου!!!!

Τα γράφω αυτά για να καταλάβουν αυτοί που στήνουν συνδυασμούς πάνω σε εργασιακούς εκβιασμούς αλλά και νταραβερια δημοσίου χρήματος αλλά και οι επ' αμοιβή ψευτοδημοσιογραφίσκοι. Πολεμάτε όσο θέλετε!!!

Είμαι εδω κόντρα στις επιθέσεις σας 3 χρόνια.

Είμαι εδω αξιοπρεπής χωρίς συναλλαγές και ταξιματα.

Είμαι εδω με τα καλά και τα στραβά του χαρακτήρα μου όπως όλοι οι καθημερινοί άνθρωποι δίπλα με καθημερινούς ανθρώπους.

Και θα είμαι εδώ για να δώσω και να κερδίσω μάχες για τον τόπο μου και για όσο νιώθω ότι είμαι χρήσιμος σε αυτόν!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad