Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου διοργανώνει ο Αστέρας Τρίπολης 24 ΜΑΪΟΥ 2019 - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου διοργανώνει ο Αστέρας Τρίπολης 24 ΜΑΪΟΥ 2019


Τη διοργάνωση του πρώτου Διεθνούς Συνεδρίου Ποδοσφαίρου στην Αρκαδία ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Ιουνίου στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και αναμένεται να είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό διήμερο.

Η ανακοίνωσε της ΠΑΕ αναφέρει:

Το πρώτο Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου στην Αρκαδία διοργανώνει η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ σε συνεργασία με την IBF (Intelligent Business Forces) στις 28 και 29 Ιουνίου στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με είσοδο ελεύθερη για όσους επιθυμούν να το παρακολουθήσουν.

Με μεγάλη ευθύνη απέναντι στο άθλημα και με σκοπό την ποικιλοεπίπεδη ενημέρωση και βελτίωσή του, η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ αναδεικνύει το ρόλο του ποδοσφαίρου σε όλους τους τομείς και σε αυτή την κατεύθυνση θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει στο γήπεδό της σπουδαίες προσωπικότητες.

Το πρώτο Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου στην Αρκαδία θα διεξαχθεί παρουσία και με τη συμμετοχή των ανθρώπων της διοίκησης του ΑΣΤΕΡΑ, Προέδρου της ΠΑΕ, κ. Γιώργου Μποροβήλου, Α’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ, κ. Δημήτρη Κενέ, Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ, κ. Δημήτρη Μποροβήλου. Επίσης του Ιδρυτή και Διευθύντος Συμβούλου της IBF, κ. Αγησίλαου Τουμαζάτου, του συνεργάτη της IBF στις ΗΠΑ και Επικεφαλής Επικοινωνίας της Valencia DF Akademy New York, κ. Μάριου Χρήστου Σφαντού, καθώς και πολλών ακόμη συνεργατών της εταιρείας.

Στη διάρκειά του θα μιλήσουν σπουδαίοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, παρουσιάζοντας και αναλύοντας πολύ ενδιαφέροντα θέματα από τη σύγχρονη εποχή του αθλήματος. Με ξεχωριστά παραδείγματα για στρατηγικές κινήσεις από τεράστια ποδοσφαιρικά clubs και projects, όπως της Barcelona και της Juventus.

ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ:

Οι Παγκόσμιες Τάσεις και οι Βέλτιστες πρακτικές στο ποδόσφαιρο
Ο ρόλος των Ακαδημιών
Το Γυναικείο ποδόσφαιρο που ανοίγει μια νέα εποχή στην ποδοσφαιρική βιομηχανία
Οι Αθλητικές και Επιχειρηματικές Δραστηριότητες
e-Sports, ένας νέος γίγαντας στον αθλητισμό και στη νέα γενιά
Η οικονομική Διαχείριση
Το ηλεκτρονικό εμπόριο και η ψηφιακή τεχνολογία στο χώρο του ποδοσφαίρου
θα αναπτυχθούν και θα αναλυθούν στη διάρκεια του Συνεδρίου στο γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ.

Το πρόγραμμα καθώς και όλες οι λεπτομέρειες για τη σπουδαία ποδοσφαιρική διημερίδα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, όπως και η λίστα με τους ομιλητές του πρώτου Διεθνούς Ποδοσφαιρικού Συνεδρίου που θα διεξαχθεί στην Αρκαδία.

ΠΗΓΗ:.asterastripolis.gr

ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad