Καλαμάτα:Με πολύ κόσμο και σε κλίμα ενθουσιασμού τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γιώργου Δέδε. - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Καλαμάτα:Με πολύ κόσμο και σε κλίμα ενθουσιασμού τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γιώργου Δέδε.


Σε μια συγκέντρωση με έντονο παλμό και διάχυτο κλίμα αισιοδοξίας για τη νικηφόρα έκβαση της «μάχης» των Περιφερειακών εκλογών πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 11 Μαΐου, στην Καλαμάτα, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο», με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, Γιώργο Δέδε.
Ο επικεφαλής του περιφερειακού συνδυασμού  Γιώργος Δέδες έκανε λόγο για “κατεστημένο” ζητώντας από τους πολίτες να βοηθήσουν με την ψήφο τους “να τελειώσουμε με το καθεστώς που για 9 χρόνια στραγγαλίζει την Περιφέρεια”. Επιτέθηκε δε προσωπικά στον απερχόμενο περιφερειάρχη αναφέροντας ότι έχει εγκαταστήσει “ένα πολυπλόκαμο σύστημα αδιαφάνειας, πελατειακών σχέσεων” και κατηγορώντας τον για “πολιτική ανθρωποφαγία” καταλογίζοντάς του τόσο την υποχρέωση σε παραίτηση του αείμνηστου Χρήστου Μαλαπάνη, όσο και την απογύμνωση από κάθε αρμοδιότητα της Ελένης Αλειφέρη.

Αναφερόμενος στον δήμαρχο Καλαμάτα -και υποψήφιο περιφερειάρχη- Παναγιώτη Νίκα, ο Γ. Δέδες έκανε λόγο για “πολιτικούς δεινόσαυρους” επικρίνοντας την αντίδραση του δημάρχου, κατά το πρόσφατο ντιμπέιτ, στην απλή αναλογική για την αναφορά του Π. Νίκα ότι αυτή “θα φέρει καταστροφή”. Δήλωσε μάλιστα, σκωπτικά, ότι “δεν γνωρίζω αν είναι στο DNA του κ. Νίκα” η καταστροφολογία.

Τέλος, ο Γ. Δέδες δεσμεύτηκε "για νέο ήθος και νέος ύφος” εξουσίας, προβάλλοντας το έργο που συντελέστηκε -και στην Πελοπόννησο- στη διάρκεια της θητείας του ως γ.γ. Υποδομών, καθώς επισήμανε ότι όλοι οι δήμαρχοι, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης, έτυχαν συμπαράστασης όταν επρόκειτο για έργα ανάπτυξης ή αποκατάστασης από θεομηνίες.

Μεταξύ άλλων, επισήμανε τους οδικούς άξονες που κατασκευάστηκαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ αναφερόμενος ειδικά για τον δρόμο Καλαμάτα - Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη, εκτίμησε ότι “του χρόνου τέτοια εποχή θα ξεκινούν οι εργασίες”.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Κοζομπόλη και Πέτρος Κωνσταντινέας, ενώ μηνύματα έστειλαν οι υπουργοί Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης και Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad