Λευκή πετσέτα ! Δήλωσαν την ήττα τους με την επίθεση στο Β.Νανόπουλο ! - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Λευκή πετσέτα ! Δήλωσαν την ήττα τους με την επίθεση στο Β.Νανόπουλο !




Απέλπιδα προσπάθεια πολιτικής επιβίωσης η πρόσφατη επίθεση στο πρόσωπο του Βασίλη Νανόπουλου, σ ένα χτύπημα κάτω από τη ζώνη που δεν φανερώνει πολιτικό πολιτισμό, κυρίως όμως δεν φανερώνει πολιτικό ήθος, αυτό που πρέπει να διαθέτεις εάν επιθυμείς να υπηρετήσεις τους συμπολίτες σου και να διοικήσεις με ορθότητα, διαφάνεια, ισονομία και ηθική τον δήμο σου!


Μια υπόθεση του 2009, έρχεται στο προσκήνιο 10 ημέρες πριν απο τις εκλογές και επιδιώκει να θέσει ζήτημα, όταν λίγα 24ωρα πριν η ίδια η Δικαιοσύνη έχει ελέγξει και έχει επικυρώσει την υποψηφιότητα του Βασίλη Νανόπουλου, δίχως ερωτηματικά, δίχως σκιές, δίχως εκκρεμότητες!

Διότι ποιος μπορεί να μιλά για σύμπτωση όταν:

Αποκρύπτεται ότι ο Β.Νανόπουλος είναι ένας από τους 60 που καλούνται να καταθέσουν για την υπόθεση ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ για το οτιδήποτε

Γίνεται λόγος για περίοδο του Επιμελητηρίου Κορινθίας όταν ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ πως πρόκειται για υπόθεση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς

• Δίδεται στην δημοσιότητα ένα έγγραφο που ΜΟΝΟ η αστυνομία μπορεί να έχει στην κατοχή της

• Δημοσιεύεται σε πανελλήνιας εμβέλειας site  ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ από τους κατά τα λοιπά έγκριτους δημοσιογράφους του, η άποψη του θιγόμενου, δεδομένου ότι η περίοδος είναι εκλογική και ως εκ τούτου κρίσιμη

Αναπαράγεται από συγκεκριμένα τοπικά μέσα ενημέρωσης με σαφή και δηλωμένη κατεύθυνση πως έτερο υποψήφιο Δήμαρχο, τα οποία διατηρούν την υπόθεση ως σήμερα παρ ότι το δημοσίευμα αποσύρθηκε μέσα σε λίγη ώρα, γεγονός που απέδειξε και την ΑΝΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ!

Η πόλη γεμίζει μέσα στη νύχτα με φειγ βολάν του δημοσιεύματος και του εγγράφου ώστε να επέλθει «πολιτική ζημιά» παρά το ψευδές του υπόβαθρο


Οι πολίτες του δήμου Κορινθίων διαθέτουν κρίση! Δεν άγονται και δεν φέρονται! Απορρίπτουν τακτικές ανήθικες! Επιθυμούν Άρχοντες με όλη τη σημασία της λέξεως!


Άρχοντες που θα μπορούν να αποδεχτούν ακόμα και την ήττα τους!

Και ο Βασίλης Νανόπουλος έχει αποδείξει πως είναι ένας τέτοιος Άρχοντας όταν για 4 έτη, ανελλιπώς κάθισε στο έδρανο της μείζονος μειοψηφίας, στην θέση που τον έταξε ο Κορινθιακός λαός παρ ότι η ήττα επήλθε για ελάχιστα ψηφοδέλτια.

Τίμησε την πλειοψηφία, παρ ότι οριακή!

Εργάστηκε ως αντιπολίτευση για έναν καλύτερο δήμο!

Απέδειξε στην πράξη όλα όσα πρεσβεύει με την καθημερινή παρουσία και στάση του!

Δεν υπήρξε διάττοντας αστέρας! Δήλωσε «παρών» και παραμένει!

Και από τέτοια ανήθικα χτυπήματα βγαίνει πιο δυνατός ακριβώς γιατί η «Συμμαχία» του είναι «Συμμαχία Πολιτών’

Γιατί η επίθεση που δέχτηκε εξόργισε τους Κορίνθιους, ακόμα και εκείνους που δεν τον υποστήριζαν! Γιατί πείσμωσε τους υποψηφίους του!

Γιατί «αποκάλυψε» τις προθέσεις, τις τακτικές και την συμπεριφορά των αντιπάλων που στο βωμό της νίκης και της καρέκλας δεν διστάζουν να πράξουν με ανεντιμότητα, να παραποιήσουν γεγονότα! Να πιστέψουν πως μπορούν με τον τρόπο αυτό αφενός να θέσουν εκτός εκλογικής μάχης το Βασίλη Νανόπουλο και αφετέρου να «οδηγήσουν» τους ψηφοφόρους στο δικό τους δρόμο.

Τα κατάφεραν;

Οι επόμενες κρυφές δημοσκοπήσεις που θα γίνουν (οι υπάρχουσες ήδη τους δείχνουν πολύ χαμηλά και προς τούτο η υπόθεση του 2009 χρησιμοποιήθηκε σαν Δούρειος Ίππος), θα τους δείξουν ακόμα χαμηλότερα σ' ένα «χαστούκι» της κοινωνίας που θα πρέπει να γίνει μάθημα πολιτικής ζωής για εκείνους, πολιτικού ήθους και εντιμότητας.


Diogenis-press


Σοφία Μαύρου






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad