Καρδιολογικό συνέδριο Πελοποννήσου - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Καρδιολογικό συνέδριο Πελοποννήσου


Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, μία από τις μεγαλύτερες επιστημονικές εταιρείες της χώρας, στη συνεχή προσπάθειά της για τη μετάδοση επίκαιρης γνώσης και την ανταλλαγή νέων δεδομένων που αφορούν τη διάγνωση, την πρόληψη και τη θεραπεία των καρδιαγγειακών παθήσεων, επέλεξε την Σπάρτη για να διοργανώσει το 1ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο Πελοποννήσου 2019 (7-9 Ιουνίου, Αμφιθέατρο Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης Ποιότητας Ζωής).

Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Λακωνίας και τη συνεργασία της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης & Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Το πολύπλευρο επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου είναι κλινικά προσανατολισμένο για να καλύψει τις ανάγκες όχι μόνο των καρδιολόγων αλλά ευρύτερα όλων των ιατρών που υπηρετούν την Καρδιαγγειακή Ιατρική (Παθολόγοι, Γενικοί οικογενειακοί ιατροί, Νεφρολόγοι, Πνευμονολόγοι κλπ).

Παράλληλα με το επιστημονικό πρόγραμμα, η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία έχει πάντα ως προτεραιότητα την υπεύθυνη πληροφόρηση του κοινού για την πρόληψη και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών παθήσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, την Κυριακή 9 Ιουνίου, στις 12.00 το πρωί, στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης & Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Καθηγητές καρδιολογίας και καταξιωμένοι επιστήμονες, θα ενημερώσουν, με εύληπτο τρόπο, την τοπική κοινωνία, για την πρόληψη των καρδιαγγειακών νοσημάτων και τους Παράγοντες Κινδύνου, ενώ νωρίτερα εκπαιδευτές της ΕΚΕ θα πραγματοποιήσουν πιστοποιημένο σεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad