Τους κάλεσε και εξαφανίστηκε. Άφαντος ο Τατούλης στο debate με τους υποψήφιους Περιφερειάρχες - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Τους κάλεσε και εξαφανίστηκε. Άφαντος ο Τατούλης στο debate με τους υποψήφιους Περιφερειάρχες


Απερχόμενος και κρυπτόμενος Περιφερειάρχης

Μόνο σε συνθήκες πολιτικού θερμοκηπίου φαίνεται πως λειτουργεί ο απερχόμενος και κρυπτόμενος Περιφερειάρχης, κ. Τατούλης. Δεν αντέχει την ισότιμη πολιτική αντιπαράθεση, δε μπορεί να ανταπεξέλθει στη βάσανο των μη στημένων ερωτήσεων. Αισθάνεται τόσο εκτεθειμένος από το μηδενικό του έργο στην Περιφέρεια, ώστε προτιμά να υποστεί το κόστος της φυγομαχίας, παρά να εκτεθεί τελεσίδικα μπροστά στα μάτια χιλιάδων Πελοποννησίων.

Όλοι τον θυμόμαστε, πριν από λίγες εβδομάδες, στη διακαναλική συνέντευξη – “παράσταση για έναν ρόλο” που είχε παραχωρήσει σε φιλικά του μέσα και δημοσιογράφους, να καλεί τους συνυποψηφίους του σε debate, «όπου θέλουν και με όποιους δημοσιογράφους θέλουν». Πραγματοποιήθηκε λοιπόν η επιθυμία του, διεξήχθη το debate στον τηλεοπτικό σταθμό SUPER TV, οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες παρόντες, παρουσίασαν τις θέσεις τους για τα μεγάλα θέματα της Πελοποννήσου, ο κύριος Περιφερειάρχης όμως, άφαντος! Ίσως είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις … να υπόσχεται ξανά τα ίδια έργα που δεν έκανε επί εννέα χρόνια.

Από τις υποχρεώσεις του αυτές θα τον απαλλάξουν σύντομα οι πολίτες της Πελοποννήσου, οι οποίοι θα αναδείξουν στη θέση διακυβέρνησης της Περιφέρειας ανθρώπους που δεν κρύβονται, ανθρώπους που έχουν την ικανότητα, την αποφασιστικότητα και το σχέδιο να την οδηγήσουν σε νέους δρόμους. Δρόμους ανάπτυξης και προόδου.

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου του Συνδυασμού
«ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad