Κεραυνός χτύπησε 37χρονο γεωργό στο Φενεό -Εχασε τη ζωή του ο άτυχος άνδρας - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Κεραυνός χτύπησε 37χρονο γεωργό στο Φενεό -Εχασε τη ζωή του ο άτυχος άνδρας


Ενας 37χρονος γεωργός έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Τρίτης στην Κόρινθο όταν χτυπήθηκε από κεραυνό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 37χρονος εκτελούσε σήμερα το μεσημέρι αγροτικές εργασίες μαζί με την σύζυγό του και τον πατέρα του σε κτήμα στην περιοχή Λίμνα του κάμπου Φενεού στην Κορινθία.

Κάποια στιγμή ο 37χρονος κτυπήθηκε από κεραυνό και αμέσως έπεσε στο έδαφος. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο κέντρο υγείας Γκούρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου.

Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του κεραυνού
Ο 37χρονος είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού. Βρέθηκε με τον πατέρα του στον κάμπο του Φενεού να μαζέψουν μπάλες με σανό, όταν ξέσπασε η καταιγίδα.

Ο άνδρας ανέβηκε στην καρότσα του τρακτέρ να σκεπάσει τις μπάλες, όταν τον χτύπησε ο κεραυνός και ξέσπασε πυρκαγιά. Ο κεραυνός τραυμάτισε και τον πατέρα του στο χέρι.

Ρεκόρ κεραυνών φέτος στην Ελλάδα
Τη φετινή χρονιά έχει σημειωθεί ρεκόρ κεραυνών σε όλη τη χώρα, ενώ πριν από δύο μήνες μια τέτοια ηλεκτρική εκκένωση προκάλεσε ζημιές στην Ακρόπολη, όπου τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά, τέσσερα άτομα.

Τις τελευταίες δέκα ημέρες και παρότι έχουμε μπει για τα καλά στο καλοκαίρι, ο καιρός μοιάζει φθινοπωρινός και οι κεραυνοί, οι βροχές και το χαλάζι μοιάζουν καθημερινό φαινόμενο. Το μπουρίνι χτύπησε και σήμερα την Αθήνα με μποτιλιάρισμα και πλημμυρισμένους δρόμους στο κέντρο της πρωτεύουσας.


Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad