Υπερθέαμα – Τζετ σκι διασχίζουν τον Ισθμό της Κορίνθου [βίντεο] - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Υπερθέαμα – Τζετ σκι διασχίζουν τον Ισθμό της Κορίνθου [βίντεο]


Σε ένα υπερθέαμα στρατηγικής και αντοχής συμμετέχουν τα καλύτερα πληρώματα τζετ σκι παγκοσμίως, για ένα πενθήμερο αγωνιστικών διαδρομών στον Αργοσαρωνικό και Κορινθιακό Κόλπο, με το βίντεο που τους δείχνουν να διασχίζουν τον Ισθμό της Κορίνθου, να κόβει την ανάσα.


Μπορεί να έχουμε διαβάσει πολλές φορές για ατυχήματα με τζετ σκι, ωστόσο υπάρχει και η άλλη πλευρά. Στις εκδηλώσεις του Akropolis Jet Rair 2019, που πραγματοποιούνται από την Τρίτη και θα διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο, συμμετέχουν 35 κορυφαίοι αθλητές από 15 χώρες, οι οποίοι πραγματοποίησαν πριν από δύο ημέρες τον διάπλου του Ισθμού της Κορίνθου με τα τζετ σκι τους, χαρίζοντας ένα μοναδικό θέαμα στους παραβρισκόμενους.




Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Όμιλο Jet SPort (Hellenic Jet Sports Boating Association), σε συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό Jet Raid. Και είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη δοκιμασία γιατί δεν πρόκειται για έναν συνηθισμένο αγώνα close course, αντιθέτως πραγματοποιείται στην ανοιχτή θάλασσα. Μέσα από τις κουραστικές διαδρομές, οι αναβάτες των τζετ σκι, γνωρίζουν τα μαγευτικά τοπία και τις κρυφές ομορφιές της χώρας.

Σήμερα, τα πληρώματα του Akropolis Jet Raid 2019 θα βρεθούν στο Ναύπλιο, όπου έπειτα από έναν κοπιαστικό αγώνα θα διανυκτερεύσουν στην Καραθώνα, με κατασκήνωση. Ο αγώνας θα κορυφωθεί την προσεχή Κυριακή αφού πρώτα οι οδηγοί των τζετ σκι θα έχουν περάσει από το Λουτράκι, την Κόρινθο, τον Ισθμό της Κορίνθου, την Αίγινα, το Αγκίστρι, το νησάκι Όμβριος, τις Αλκυονίδες νήσους, τη Ναύπακτο, το Ηραίο Πετράχωρας Λουτρακίου και το Σαράντη Βοιωτίας.


































Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad