‘Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ» στην Κόρινθο - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

‘Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ» στην Κόρινθο


Ακόμα ένα σημαντικό βήμα για τον αθλητισμό και το Κουνγκ Φου στην πόλη της Κορίνθου έγινε στο κλειστό Στάδιο την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 όπου πραγματοποιήθηκαν οι 2οι διασυλλογικοί αγώνες «Η Τέχνη του Κουνγκ Φου» υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου Κουνγκ Φου. Χαρακτηριστικό της επιτυχίας των αγώνων ήταν η ευρύτερη προσέλευση των αθλητών της Ομοσπονδίας Γου Σου Κουνγκ Φου που προσέδωσε ποιότητα και αξιόλογο θέαμα στον κόσμο που παρευρέθηκε.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, το Κέντρο Πολιτισμού, Άθλησης & Περιβάλλοντος Δήμου Κορινθίων, των χορηγών της διοργάνωσης, του κόσμου που επισκέφτηκε τους αγώνες και βέβαια την Ομοσπονδία Ε.Ο.Γ.Σ.Κ.Φ. με όλους τους προπονητές που παρευρέθηκαν.


Φυσικά στη διοργάνωση δεν θα μπορούσε να λείπει και ο ίδιος ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κος Λάμπρος Σταμούλης όπου και ο ίδιος δήλωσε πολύ αισιόδοξος για τη δεύτερη προσπάθειά μας καθώς την χαρακτήρισε άψογη και πολλά υποσχόμενη για το μέλλον.

Η «Πηγή του Νεαρού Δάσους» Κορίνθου εύχεται καλό καλοκαίρι σε όλους και με το καλό να υποδεχτεί το νέο εκπαιδευτικό έτος στη νέα αίθουσα του σωματείου στην Καλλιθέα Κορίνθου.


Τις πληροφορίες τις πήραμε από το ekorinthos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad