Καλοκαιρινά μαθήματα ιστιοπλοΐας για παιδιά από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Σικυωνίων - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Καλοκαιρινά μαθήματα ιστιοπλοΐας για παιδιά από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Σικυωνίων


Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων διοργανώνει καλοκαιρινά μαθήματα ιστιοπλοΐας για παιδιά από 6 ετών και πάνω.

Τα μαθήματα θα αρχίσουν την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή (13 & 14 Ιουνίου) από τις 5 έως τις 8 μ.μ. οι γονείς και τα παιδιά θα μπορούν να ενημερωθούν για την ιστιοπλοΐα και το πρόγραμμα μαθημάτων στις εγκαταστάσεις του ομίλου στην οδό Καλογεροπούλου και Ιπποκράτους (2ο λιμανάκι).


Με το κλείσιμο των σχολείων ξεκινάει για τα παιδιά ένα ακόμα καλοκαίρι με πολύ ελεύθερο χρόνο. Η άθληση στον ελεύθερο χρόνο των παιδιών, είναι μια δραστηριότητα που εκτός από την σωστή σωματική ανάπτυξη, διαμορφώνει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα, ώστε να έχουν καλύτερη επίγνωση του εαυτού τους και τα βοηθάει, πάνω απ’ όλα, να αποκτήσουν τις δεξιότητες και την ψυχική δύναμη που χρειάζεται για να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες της ζωής.

Η ιστιοπλοΐα είναι ένα άθλημα που απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια, χωρίς διακρίσεις. Μοναδική προϋπόθεση είναι να γνωρίζουν κολύμπι, αφού το φύλο, ο σωματότυπος και η μυϊκή δύναμη δεν αποτελούν προϋπόθεση για την ενασχόληση με αυτήν.

Και όμως η ιστιοπλοΐα έχει να προσφέρει τόσα πολλά στα παιδιά. Υπάρχουν αρκετοί σημαντικοί λόγοι για τους οποίους αξίζει να ασχοληθεί το παιδί με την ιστιοπλοΐα. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό του, η πειθαρχία, η αντίληψη του χώρου, η οργανωτική σκέψη, η υπευθυνότητα, το θάρρος και η επιμονή είναι μερικά από αυτά που θα αποκομίσει και σε συνδυασμό με τα πλεονεκτήματα της θάλασσας, που είναι σε όλους γνωστά, κάνουν την ιστιοπλοΐα ένα από τα κορυφαία αθλήματα στη χώρα μας.

Με την ιστιοπλοΐα δίνεται στα παιδιά η ευκαιρία να γνωρίσουν ένα διαφορετικό άθλημα, ένα «καθαρό» άθλημα που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα και προσφέρει υγεία, γνώσεις και χαρά σε όλους.

Πληροφορίες κα εγγραφές στα γραφεία του ομίλου, Καλογεροπούλου και Ιπποκράτους, 2ο λιμανάκι Κιάτου και στα τηλ. 2742-301758 (Σάββατο και Κυριακή 10:00-17:00) και 6944 677 848.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad