Σε αγώνα παλαιμάχων στην Καλαμάτα ο Χαρίτσης - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Σε αγώνα παλαιμάχων στην Καλαμάτα ο Χαρίτσης


Ο Αλέξης Χαρίτσης έδειξε την αγάπη του για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο στην εκλογική του περιφέρεια, ενώ έγινε γνωστή και η έγκριση έργων. Βλέπετε, εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του έργου του φωτισμού του Δημοτικού Σταδίου Φιλιατρών με την υπογραφή της πράξης ένταξης του έργου, στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων.

Αρχικά, ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ και τ. Υπουργός Εσωτερικών παρακολούθησε τη Δευτέρα (17/6) αγώνα παλαιμάχων της Καλαμάτας και του τοπικού Ίκαρου που έληξε 3-1.

«Περίπου πριν από 47 χρόνια Ίκαρος και Καλαμάτα έσπασαν το ρεκόρ της μεγαλύτερης προσέλευσης κόσμου που έχει σημειωθεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Σε έναν αγώνα που παιζόταν η άνοδος στην Α’ Εθνική, πάνω από 35.000 φίλαθλοι έδωσαν το παρών στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Από το 2002 οι παλαίμαχοι των ομάδων παίζουν δυο αγώνες το χρόνο. Σήμερα, στην Καλαμάτα, οι παλαίμαχοι της μαύρης θύελλας υποδέχθηκαν τους παλαίμαχους του Ικάρου, συνεχίζοντας την αθλητική παράδοση του τόπου μας. Δύο φορές τον χρόνο οι παλαίμαχοί μας αποδεικνύουν έμπρακτα ότι η αγάπη για την μπάλα και η χαρά του ευ αγωνίζεσθαι δεν έχουν ημερομηνία λήξης», δήλωσε ο Αλέξης Χαρίτσης.




Την Τρίτη (18/6) ο Αλέξης Χαρίτσης επισκέφθηκε το Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών, όπου συνομίλησε με αθλητικούς φορείς και εκπροσώπους της τοπικής κοινότητας. Το «παρών» έδωσε και ο νέος δήμαρχος Τριφυλίας κ. Γιώργος Λεβεντάκης, καθώς και υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Μεσσηνία.

«Νομίζω ότι ο κόσμος έχει χορτάσει από υποσχέσεις. Είμαστε εδώ σήμερα γιατί υπογράφηκε η πράξη ένταξης του έργου του φωτισμού στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, έργο ύψους 360.000 ευρώ. Είχαμε πει ότι αυτό το έργο θα γίνει πραγματικότητα και σήμερα ξεκινά η υλοποίησή του. Το ποσό των 360.000 ευρώ έχει δεσμευθεί. Άρα κλείνει ένας κύκλος, για ένα έργο για το οποίο κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Υπάρχει όμως και ένα δεύτερο έργο, αυτό του ταρτάν του γηπέδου, έργο το οποίο βρίσκεται στο στάδιο της αξιολόγησης από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ».

Μετά το πέρας της αξιολόγησης και αυτού του έργου, θα έχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αναβάθμισης του γηπέδου. Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική παρέμβαση, που θα βοηθήσει τόσο την ομάδα όσο και τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αθλητικές διοργανώσεις σε έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο. Θα είμαστε εδώ για να το εγκαινιάσουμε», δήλωσε ο Α. Χαρίτσης.

Όπως είπαμε, σημειώνεται ότι εγκρίθηκε και η χρηματοδότηση για την κατασκευή αποδυτηρίων στο Δημοτικό Γήπεδο του Διαβολιτσίου, έργο ύψους 229.000 ευρώ.

Ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ και τ. Υπουργός Εσωτερικών ξεναγήθηκε στο γήπεδο, στο οποίο έχουν παίξει μπάλα και έχουν αναδειχθεί αστέρες της μπάλας, όπως ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος








Πηγή: messinialive.gr/gargalianoionline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad