Κιάτο:Μάθημα ζωής η επίσκεψη και συνομιλία με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Κιάτο:Μάθημα ζωής η επίσκεψη και συνομιλία με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο


Το Σάββατο 22 Ιουνίου είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στο Κιάτο τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο.
Πολλά τα συναισθήματα από την στάση ζωής που μας δίδαξε ο κ. Κυμπουρόπουλος δίνοντας μας το παράδειγμα ότι ποτέ δεν τα παρατάς , ποτέ δεν παραιτείσαι, πάντα πρέπει να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις και το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει.
Στην ομιλία του αναφέρθηκε στην Ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας και πως η χώρα μας μπορεί να παίξει ρόλο ώστε η Ευρώπη να είναι αυτή που πρέπει και τα κράτη μέλη της να είναι ασφαλή και με προοπτικές εξέλιξης μέσα στους κόλπους της.
Στην εκδήλωση μας επίσης είχαμε τη χαρά να έχουμε και τους υποψήφιους βουλευτές του νομού μας οι οποίοι χαιρέτησαν την πρωτοβουλία της ΔΗΜ.ΤΟ για αυτή την εκδήλωση αναφέρθηκαν στο μεγαλείο δύναμης και ψυχής του κ. Κυμπουρόπουλου και όλοι μαζί η Νέα Δημοκρατία ενωμένη για τη μεγάλη Νίκη .
Τέλος να ευχαριστήσουμε όσους παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους παρ' όλο τη μεγάλη ζέστη που είχε και τους υποσχόμαστε ότι η ΔΗΜ.ΤΟ πιστή στις εξαγγελίες της θα συνεχίσει το πρόγραμμα της με τη διοργάνωση εκδηλώσεων με σκοπό πάντα την ενημέρωση των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad