«Άνω κάτω» η ΝΔ στη Μεσσηνία με «εκλεκτή» του Σαμαρά - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

«Άνω κάτω» η ΝΔ στη Μεσσηνία με «εκλεκτή» του Σαμαρά


«Λάστιχο» φαίνεται πως έχει γίνει το καταστατικό της Πειραιώς

«Χύτρα που βράζει» που θυμίζει το εσωκομματικό τοπίο της ΝΔ στη Μεσσηνία, με αρκετά «γαλάζια» στελέχη στην περιοχή να βρίσκονται με το δάχτυλο στη «σκανδάλη», κάνοντας λόγο για κατάφωρη παραβίαση του καταστατικού του κόμματος.

Λάδι στη φωτιά της εσωκομματικής διαμάχης έριξε η υποψηφιότητα για τις εθνικές εκλογές της «εκλεκτής» του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Νατάσας Κυριακοπούλου.

Αναλυτικότερα, «γαλάζια» στελέχη καταγγέλλουν παραβίαση του καταστατικού της ΝΔ από την υποψήφια βουλευτή Μεσσηνίας, καθώς δεν είχε παραιτηθεί από πρόεδρος της ΝΟΔΕ τουλάχιστον έξι μήνες πριν από τις εκλογές, όπως ορίζει το κόμμα.

Σημειώνεται ότι η Νατάσα Κυριακοπούλου παραιτήθηκε από την προεδρία της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας στις 19 Ιουνίου, ενώ στη σχετική επιστολή της ανέφερε ότι «επειδή, κλήθηκα ως υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας να συστρατευτώ στον αγώνα για την πολιτική αλλαγή της Χώρας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, θεώρησα χρέος μου να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση της Προέδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας στα όργανα του κόμματος. Η παραίτησή μου έγινε αποδεκτή από το Γραμματέα Οργανωτικού κι έτσι από σήμερα ο Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Αργύρης Μαστοράκης εκτελεί χρέη Προέδρου(…)».

«Η πρωτοφανής και προκλητική παραβίαση του καταστατικού και του κανονισμού οργάνωσης του κόμματος, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της λειτουργίας του», καταγγέλλουν στελέχη της ΝΔ.

Ωστόσο, φαίνεται πως η εσωκομματική πλάστιγγα για ακόμη μια φορά έγειρε προς τη σαμαρική πτέρυγα…

ΠΗΓΗ:altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad