Οι βουτιές του Ρονάλντο και η πρόταση για την αγορά της Καλαμάτας (video) - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Οι βουτιές του Ρονάλντο και η πρόταση για την αγορά της Καλαμάτας (video)


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε μαζί με την σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ και τα τέσσερα παιδιά στη Μεσσηνία και στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino όπου έκανε μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών για δεύτερη σερί χρονιά και το sdan.gr αποκάλυψε την απίστευτη κρούση που έγινε στον πορτογάλο σούπερ σταρ με… φόντο την είσοδό του στην ομάδα της Καλαμάτας. Την ίδια ώρα, συμπατριώτες του δημοσίευσαν βίντεο με τον αστέρα της Γιουβέντους να απολαμβάνει την ελληνική θάλασσα, κάνοντας και… τσουλήθρα.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, το sdna.gr στον Κριστιάνο Ρονάλντο προτάθηκε να αγοράσει τη «Μαύρη Θύελλα» και σε συνεργασία με τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες να την μετατρέψουν σε φυτώριο ποδοσφαιριστών. Οι δυο τους έχουν, άλλωστε, πολλά χρήματα, ενώ η ομάδα της Καλαμάτας προσπαθεί εδώ και χρόνια να βγει ξανά στον… αφρό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί, μάλιστα, μια φωτογραφία του Κριστιάνο Ρονάλντο με φόντο το σήμα της Καλαμάτας όπου εκεί φωτογραφίζονται τα νέα αποκτήματα του συλλόγου.



Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο «CR7» δεν απάντησε ούτε καταφατικά, ούτε αρνητικά, την ώρα που σε… ψαγμένα στέκια της Μεσσηνίας ψιθυρίζεται πως σε πρώτο χρόνο του αρέσει η ιδέα (κυρίως λόγω της μεγάλης του αγάπης για την Ελλάδα και την πόλη της Καλαματάς) σε σημείο να το σκέφτεται. Η «Μαύρη Θύελλα» έχει, άλλωστε, τα ίδια χρώματα με τη Γιουβέντους.

O πορτογάλος σούπερ σταρ φαίνεται πως περνάει εξαιρετικά στην Ελλάδα. Πήρε, μάλιστα, και… γεύση από ελληνική λαϊκή μουσική, ενώ απέκτησε ήδη και αγαπημένο τραγούδι.



Ο διεθνής άσος απαλλαγμένος από το άγχος και τη κούραση των συνεχόμενων αγώνων, βρήκε λίγο χρόνο να διασκεδάσει και στις θάλασσές μας. Δείτε το σχετικό βίντεο:

 Ενσωματωμένο βίντεο




Να θυμίσουμε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε μπάνιο σε πολλές παραλίες τις περιοχές, δίνοντας και παθιασμένο φιλιά στην αγαπημένη του. Τα είπε από κοντά και με τους Τραϊανό Δέλλα, Γωγώ Μαστροκώστα.



ΠΗΓΗ:altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad