13/7/2019 3ος αγώνας γύρος Ξυλοκάστρου - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

13/7/2019 3ος αγώνας γύρος Ξυλοκάστρου


Ο Ποδοσφαιρικός σύλλογος Ξυλοκάστρου «Ηρακλής Ξυλοκάστρου 1928», ο Α.Ο. Δρομέων Κορινθίας «Εφυραίοι Ωκύποδες» συνδιοργανώνουν την δρομική μαζική εκδήλωση «3ος γύρος Ξυλοκάστρου» υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α-Υ και του Δήμου Ξυλοκάστρου το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019 ο οποίος διεξάγεται για 3η φορά στο Ξυλόκαστρο και πραγματοποιείται με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων ζωής του Ηρακλή Ξυλοκάστρου, τον κυρίαρχο  αθλητικό αλλά και κοινωνικό οργανισμό της πόλης. Οι αγωνιστικές αποστάσεις είναι (3).

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 9700m

Ώρα έναρξης αγώνα, 19:00

Χρονικό όριο τερματισμού: 90 min

Η εκκίνηση είναι από το γήπεδο του Ηρακλή Ξυλοκάστρου (Έδρα της ομάδας) στην περιοχή Σύθα και συνεχίζει με κατεύθυνση νότια παράλληλα με τον ποταμό Σύθα σε επίπεδη διαδρομή για τα πρώτα 600m,στη συνέχεια στρίβει αριστερά προς Καρυώτικα Ξυλοκάστρου όπου ανηφορίζει για τα επόμενα 700m με θετική υψομετρική 56m ενώ στη συνέχεια στρίβει αριστερά και κατευθύνεται με ελαφριά κατηφόρα προς το κέντρο του χωριού των Καρυωτίκων, όπου στην διασταύρωση προς Γελληνιάτικα –Ξυλόκαστρο στρίβει δεξιά προς Γελληνιάτικα μια διαδρομή επίπεδη με πανοραμική θέα του Ξυλοκάστρου έως το χωρίο Γελληνιάτικα όπου φτάνοντας στο χωριό και ενώ βρισκόμαστε ήδη στο 4,5 km της διαδρομής στρίβει αριστερά και κατηφορίζει προς Συκία Κορινθίας, το παραθαλάσσιο στολίδι του δήμου για 500 m φτάνοντας στην  θάλασσα στην Π.Ε.Ο (Παλαιά Εθνική Οδός)  στρίβει αριστερά επί της Π.Ε.Ο με κατεύθυνση προς Ξυλόκαστρο έχοντας στα δεξιά την υπέροχη παραλία της Συκιάς, του χωρίου του Καρυωτάκη, και του Αγγέλου Σικελιανού, ακολουθώντας την παραλιακή ζώνη στο 6 km της διαδρομής εισέρχεται στο παγκοσμίου φήμης αισθητικό δάσος του Πευκιά Ξυλοκάστρου, ενός δάσους προστατευόμενου από την συνθήκη της Βαρκελώνης που αποτελεί και το στολίδι του δήμου. Στη συνέχεια η διαδρομή διασχίζει αυτή την υπέροχη επίπεδη χωμάτινη διαδρομή των 1400m και στο ύψος του τουριστικού περιπτέρου Ξυλοκάστρου εξέρχεται του Πευκιά και εισέρχεται στην ασφάλτινη παραλιακή του Ξυλοκάστρου όπου και την διανύει ολόκληρη για τα τελευταία 2,5 km έως τον τερματισμό στο γήπεδο του Ηρακλή Ξυλοκάστρου

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 5700 m

Ώρα έναρξης αγώνα, 18:45

Χρονικό όριο τερματισμού: 60 min

Η εκκίνηση είναι επίσης από το γήπεδο του Ηρακλή Ξυλοκάστρου (περιοχή Σύθα) και κατευθύνεται νότια προς το Θέατρο « Άγγελος Σικελιανός» όπου και στρίβει αριστερά στον παράλληλο, βόρεια προς την παραλιακή λεωφόρο Κ. Καραμανλή και στρίβει δεξιά προς το κέντρο της πόλης του Ξυλοκάστρου, διασχίζουμε την οδό Π. Τσαλδάρη (εμπορικός δρόμος) της πόλης και συναντάει την πλατεία του Αγίου Βλασίου που είναι και ο πολιούχος προστάτης της πόλης, διέρχεται την πλατεία και συνεχίζει στην οδό Π. Τσαλδάρη έως την είσοδο του Πευκιά του αισθητικού δάσους (1,5 km της διαδρομής). Συνεχίζει μέσα στο μαγευτικό δάσος και στο ύψος του αναψυκτηρίου το μπαράκι κάνει ανάστροφη προς τα πίσω (2,5 km της διαδρομής) με κατεύθυνση προς τουριστικό περίπτερο Ξυλοκάστρου όπου και στρίβει δεξιά στην παραλιακή του Ξυλοκάστρου που την διασχίζει για τα υπόλοιπα 2,5 km  έως το γήπεδο του Ηρακλή Ξυλοκάστρου που είναι και ο τερματισμός του αγώνα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 1000 m ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 16 ΕΤΩΝ

Ώρα έναρξης, 18:15

Η εκκίνηση του αγώνα από το γήπεδο του Ηρακλή Ξυλοκάστρου και κατευθύνεται νότια προς το κλειστό θέατρο Άγγελος Σικελιανός όπου στρίβει αριστερά και κατηφορίζει προς την παραλία Ξυλοκάστρου και όταν φτάσει στην παραλία στρίβει αριστερά προς την γραμμή εκκίνησης τερματισμού πραγματοποιώντας μια επίπεδη κυκλική διαδρομή που εσωκλείει το θέατρο Άγγελος Σικελιανός, τις αθλητικές εγκαταστάσεις αντισφαίρισης της πόλης, καθώς και το γήπεδο του Ηρακλή Ξυλοκάστρου.


Γενικό Πρόγραμμα Εκδήλωσης και Τεχνικές Οδηγίες.

Οι αριθμοί των δρομέων μαζί με τα t-shirt θα δοθούν την ημέρα της εκδήλωσης από την γραμματεία που θα βρίσκεται στο θέατρο « Άγγελος Σικελιανός».Πλησίον της εκκίνησης και ώρες 16:45 έως 18:15


Οι δρομείς που θα έρθουν με συλλόγους καλό θα είναι να κάνουν ομαδικές εγγραφές και να πάρουν οι υπεύθυνοί τους τα πακέτα με τους αριθμούς και τα t-shirt ώστε να τα μοιράσουν αυτοί.

Από τους διοργανωτές προτείνεται η έγκαιρη προσέλευση έτσι ώστε να σας δοθεί το ατομικό πακέτο σας και να γίνουν οι εκκινήσεις των διαδρομών ακριβώς στην προγραμματισμένη ώρα τους.

(Οι διοργανωτές θα έρθουν σε επαφή με τους υπεύθυνους των συλλόγων για την παράδοση των πακέτων).

Θα υπάρχουν καθορισμένοι χώροι parking για τα λεωφορεία και τα ΙΧ των δρομέων ώστε να μην εμποδίσουν την διεξαγωγή της εκδήλωσης.


3.Οι απονομές για τα 1000 m και την  μικρή  διαδρομή θα γίνουν στις 19:45 ενώ για την μεγάλη διαδρομή  θα γίνουν στις 20:45.

Παροχές εκδήλωσης και των δύο διαδρομών

Για την διαδρομή των 9700 m δύο σταθμούς τροφοδοσίας με νερά στο 4,5 . και 7,5 km. περίπου.

Για την διαδρομή των 5700 m ένας σταθμός τροφοδοσίας στην αναστροφή των 2,5 km. περίπου

Στον τερματισμό θα δοθούν σε κάθε δρομέα σακούλα με νερά, χυμούς, μπάρες, δημητριακών, μπανάνες, κ.α

Ηλεκτρονική χρονομέτρηση και για τις δύο διαδρομές, με σημεία ελέγχου και ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής.

Τεχνικό t-shirt

Αναμνηστικό μετάλλιο για όλους τους δρομείς.

Κύπελλα στους τρεις πρώτους/τες άνδρες/γυναίκες της γενικής κατάταξης οι οποίοι δεν θα βραβευτούν και στις αντίστοιχες ηλικιακές κατηγορίες.


Για την διαδρομή των 9700 m θα προσφερθούν κύπελλα στους πρώτους/τες άνδρες – γυναίκες και μετάλλιο στο/στην 2ο/2η και 3ο/3η νικητή – νικήτρια των παρακάτω ηλικιακών κατηγοριών:
18 – 29, 30 – 39, 40 – 49, 50 – 59, και 60 +.

Για την μικρή διαδρομή των 5700 m θα προσφερθούν κύπελλα στους 3 πρώτους/τες άνδρες – γυναίκες.

Για την διαδρομή των 1000 m θα δοθούν μετάλλια στα 3 πρώτα αγόρια και 3 πρώτα κορίτσια.

Όλοι οι δρομείς θα τρέξουν με δική τους ευθύνη, ενώ προτείνεται να έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις ικανότητας για άσκηση.

Η συμμετοχή επιτρέπετε σε δρομείς και των δύο φύλων άνω των 18 ετών.

Ενώ για δρομείς κάτω των 18 ετών χρειάζεται υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα.

Θα έχει ασθενοφόρο και δύο ιατρούς.

Θα έχει πληρώματα εθελοντών αναγνωρισμένων σωματείων για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε περιστατικά (πρώτες βοήθειες) εντός της κάθε διαδρομής.

Θα έχει οχήματα και μηχανές των διοργανωτών κατά μήκος των διαδρομών για την ασφάλεια των δρομέων όπως και εθελοντές που θα φροντίσουν για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Δηλώσεις συμμετοχής

Για να δηλώσεις συμμετοχή πάτησε ΕΔΩ

Μετά την ολοκλήρωση και υποβολή της ηλεκτρονικής σας εγγραφής δεν θα έρθει άλλη επιβεβαίωση.

Η ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής θα κλείσει στις 10/07/2019 στις 22:00 ή έως να συμπληρωθούν οι 700 συμμετοχές και για τους δύο αγώνες.

Κόστος συμμετοχής για την διαδρομή των 9700m: 10.00 €

Κόστος συμμετοχής για την διαδρομή των 5700m: 8.00 €

Kόστος παιδικής διαδρομής δωρεάν

Τα χρήματα να κατατεθούν σε λογαριασμό της ΑLPHA BANK

652-002101-063949   IBAN Λογαριασμού: GR 7001406520652002101063949

Στο όνομα: Ραχιανιώτης Γεώργιος (αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικού συλλόγου Ηρακλή Ξυλοκάστρου)

ή στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αρ λογαριαςμού 6337-144352633

και ΙΒΑΝ GR 0201713370006337144352633

Ραχιανιώτης Γεώργιος (αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικού συλλόγου Ηρακλή Ξυλοκάστρου)Την ημέρα της εκδήλωσης θα γίνει περιορισμένος αριθμός εγγραφών, (ανάλογα φυσικά με την πληρότητα των εγγραφών στην ηλεκτρονική φόρμα).

Υπεύθυνοι . Διοργάνωσης:

Ραχιανιώτης Γεώργιος,Αντιπρόεδρος Συλλόγου Ηρακλή Ξυλοκάστρου

Σαγρέδος Μακάριος, πρόεδρος του Α.Ο.Δ Κορινθίας Εφυραίοι ΩκύποδεςΓια πληροφορίες σχετικές με την διοργάνωση επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6972737575 Ραχιανιώτης Γεώργιος (Αντιπρόεδρος Ηρακλή Ξυλοκάστρου) και Σαγρέδος Μακάριος 6936121136 (πρόεδρος Εφυραίων Ωκύποδων)Από Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες 11:00 έως 14:00 και 18:00 έως 21:00

και Σάββατο από 11:00 έως 14:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad