«Αν ανακηρυχθεί ο Παπαχριστόπουλος βουλευτής, θα προσφύγω στο εκλογοδικείο» - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

«Αν ανακηρυχθεί ο Παπαχριστόπουλος βουλευτής, θα προσφύγω στο εκλογοδικείο»


Μπορεί η επανακαταμέτρηση ψήφων να έδειξε τον Θανάση Παπαχριστόπουλο ως τον νικητή της έδρας του ΣΥΡΙΖΑ στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας, ωστόσο ο Παναγιώτης Κουρουμπλής είναι διατεθειμένος να τραβήξει το σκοινί, οδηγώντας την υπόθεση στο εκλογοδικείο.

Υπενθυμίζεται ότι την έδρα είχε κερδίσει στην πρώτη καταμέτρηση ο κ. Παπαχριστόπουλος, αλλά καθώς η διαφορά που χώριζε τους δύο υποψήφιους ήταν μόλις 6 σταυροί, ο κ. Κουρουμπλής ζήτησε επανακαταμέτρηση. Βέβαια, το αποτέλεσμα δεν έφερε το επιθυμητό για τον πρώην υπουργό αποτέλεσμα και τον άφησε εκτός Βουλής.

Μιλώντας στο newsit.gr, ο κ. Κουρουμπλής πιστεύει ότι είναι ο βέβαιος νικητής, καθώς εξήγησε ότι: «Στο 374ο εκλογικό τμήμα του δήμου Περιστερίου ένας δικαστικός αντιπρόσωπος στα πρακτικά είχε μονογράψει 36 σταυρούς του με το όνομά μου αλλά κατά την μεταφορά του στο σύνολο των ψήφων έγραψε 21 σταυρούς. Σε περίπτωση που δεν ληφθεί αυτό υπόψιν και ανακηρυχθεί τα επόμενα 24ωρα ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος βουλευτής, τότε θα προσφύγω στο εκλογοδικείο».

Αναμένεται η σχετική ανακοίνωση του Πρωτοδικείου Αθήνας αύριο, Τρίτη.ΠΗΓΗ:al

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad