Προτάσεις Αγοραστού για αλλαγές στον «Κλεισθένη» - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Προτάσεις Αγοραστού για αλλαγές στον «Κλεισθένη»


Να θεσπιστεί η αιτιολόγηση της αρνητικής ψήφου κατά τη ψήφιση στα περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος των περιφερειών και των δήμων αντίστοιχα, ζήτησε ο πρόεδρος ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, περιφερειάρχης Θεσσαλίας , Κώστας Αγοραστός, σε συνεντεύξεις που παραχώρησε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς

«Μέχρι τώρα είπε , οι παρατάξεις της μειοψηφίας στην πλειονότητά τους καταψήφιζαν τους προϋπολογισμούς έχοντας την ασφάλεια της πλειοψηφίας, δηλαδή γνωρίζοντας ότι είναι εξασφαλισμένη η πλειοψηφία για να ψηφιστεί ο προϋπολογισμός καθώς, στην αντίθετη περίπτωση, δεν θα μπορούσαν να λειτουργήσουν περιφέρειες και δήμοι.

Δηλαδή δεν θα μπορούσε να γίνει η μεταφορά μαθητών, να καταβληθούν επιδόματα σε άτομα με αναπηρία, να πληρωθούν οι εργαζόμενοι. Ούτε καν εξετάσεις άδειας εξάσκησης επαγγέλματος δεν θα μπορούσαν να διεξαχθούν», επισήμανε .Για τις προωθούμενες από τη νέα κυβέρνηση αλλαγές στον « Κλεισθένη», ο κ. Αγοραστός, τάχθηκε υπέρ της αναγκαιότητας αλλαγών στην Οικονομική Επιτροπή των Περιφερειών και Δήμων κ.α .Επίσης υπογράμμισε ότι «όπως τόνισε κατηγορηματικά ο υπουργός Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκος, οι αλλαγές θα γίνουν σύμφωνα με τις επιταγές του Συντάγματος, χωρίς να απαξιώνονται οι παρατάξεις της μειοψηφίας και χωρίς να δημιουργείται ζήτημα δημοκρατίας».

ΠΗΓΗ:zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad