Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2019: Ένα μεθυστικό διήμερο σας περιμένει - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2019: Ένα μεθυστικό διήμερο σας περιμένει



Ένα μεθυστικό διήμερο σας περιμένει το Σάββατο 31/08 & την Κυριακή 01/09/2019.

Ο Αγροτικός Οινοποιητικος Συνεταιρισμός Νεμέας (ΑΟΣ Νεμέας) ανοίγει τις πύλες του από τις 10:00 πμ έως και τις 17:00 μμ και σας υποδέχεται με το πιο ζεστό χαμόγελο.

Το κελάρι, το τμήμα εμφιάλωσης, το τμήμα παραγωγής και το εκθετήριο του οινοποιείου θα είναι ανοικτά το διήμερο για τους επισκέπτες του οινοποιείου. Το προσωπικό θα βρίσκεται στους χώρους για να σας ξεναγήσει & να σας μυήσει στην τέχνη του αγιωργιτικου!

Δυνατότητα γευσιγνωσίας όλων των ετικετών του οινοποιείου με τη συνοδεία εκλεκτών τοπικών προϊόντων καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου.

Είσοδος ελεύθερη.

Δυνατότητα ξενάγησης και σε μεγάλα group κατόπιν επικοινωνίας.

Η ζώνη της Νεμέας αποτελεί τη μεγαλύτερη οινοπαραγωγική ζώνη των Βαλκανίων, με μια ποικιλία διεθνώς αναγνωρισμένη, ενώ η περιοχή συγκεντρώνει το μεγαλύτερο αριθμό μεγάλων και οργανωμένων οινοποιείων στην Ελλάδα που ξεπερνούν τα 40 και παράγουν εκατοντάδες επώνυμες ετικέτες κρασιού.

Οι επισκέπτες των ΜΕΓΑΛΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν τα οινοποιεία, να μιλήσουν προσωπικά με τους οινοποιούς, να δοκιμάσουν κρασιά της αρεσκείας τους και να θαυμάσουν ένα μοναδικό τοπίο φυσικής ομορφιάς και περιβαλλοντικής σπουδαιότητας, κατάφυτο από αμπελώνες.

Επίσης θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την αρχαιολογική αξία της περιοχής (Ναός Νεμείου Διός, Αρχαιολογικό μουσείο, Στάδιο Νεμέων αγώνων, Αρχαιολογική περιοχή Αηδονίων κλπ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad