Στην Τρίπολη η «πελοπόννησος expo» - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Στην Τρίπολη η «πελοπόννησος expo»


Η Πελοπόννησος Expo, ανανεωμένη, συνεχίζει και φέτος δυναμικά, με κύριο στόχο την προβολή της καινοτομίας, της παραγωγικότητας και της δράσης των Ελληνικών επιχειρήσεων και φυσικά την ενίσχυση της εξωστρέφειας.

Φέτος η Πελοπόννησος Expo, πραγματοποιείται από τις 13 ως τις 17 Νοεμβρίου 2019, στο κτίριο ΓΕΑ ΑΕ στη Βι.Πε Τρίπολης, σε ένα χώρο άρτια οργανωμένο και με καινούριες δομές.

Η Πελοπόννησος Expo, καθιερώνεται ως μια από τις Εκθέσεις σταθμούς της Ελλάδας, στην οποία στόχος είναι να συμμετέχουν πανελλαδικές επιχειρήσεις, να δημιουργηθούν εμπορικές συμφωνίες μεταξύ εκθετών και επισκεπτών, να αναπτυχθούν νέες επαγγελματικές επαφές με στόχο την εξωστρέφεια, μέσω των B2B εμπορικών συναντήσεων και να αποτελέσει μια έκθεση μέσω της οποίας θα ενημερωθούν επισκέπτες και συμμετέχοντες από παράλληλες ενημερωτικές εκδηλώσεις και τις ημερίδες της Έκθεσης.

Στην Πελοπόννησο Expo, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να γευτεί την Πελοποννησιακή κουζίνα μέσα από εκδηλώσεις μαγειρικής που θα πραγματοποιηθούν στην ειδική κατασκευή Παραδοσιακό Παντοπωλείο το οποίο θα θυμίζει γειτονιά της Πελοποννήσου.

Η θεματολογία της Έκθεσης εμπλουτίζεται επίσης, με ειδικά αφιερώματα & εκδηλώσεις για τον Τουρισμό και τον Αγροδιατροφικό τομέα.

Εάν η επιχείρησή σας απασχολείται σε κάποιον από τους παρακάτω τομείς, τότε σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην Έκθεση Πελοπόννησος Expo η οποία είναι η καταλληλότερη διοργάνωση για να προβληθείτε.

Τρόφιμα – Ποτά
Οικιακός – Επαγγελματικός Εξοπλισμός – Δόμηση
Ενέργεια – Τεχνολογία Περιβάλλοντος- Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας
Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης – Διαφήμιση – Πληροφορική
Οικογένεια – Παιδί – Εκπαίδευση – Γυναικεία Ομορφιά
Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα – Αξεσουάρ

Επισκεφθείτε το www.peloponnisosexpo.gr για να ενημερωθείτε πλήρως για την Έκθεση ή επικοινωνήστε με την Alfa Expo (www.alfaexpo.gr)

Ώρες Λειτουργίας:
Καθημερινές: 16:00- 21:00
Σαββατοκύριακο: 10:00- 21:00

δελτίο Τύπου

φωτο peloponnisosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad