100% επιτυχία το «Κοινωνικό Φροντιστήριο» του Δήμου Σικυωνίων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

100% επιτυχία το «Κοινωνικό Φροντιστήριο» του Δήμου Σικυωνίων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ


Είναι το επιτυχές αποτέλεσμα της προσπάθειας μαθητών και εθελοντών καθηγητών που συνεργάστηκαν και κατάφεραν το καλύτερο αποτέλεσμα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές για την επιτυχία τους, αλλά και αμέριστη εκτίμηση στους εθελοντές καθηγητές που πρόσφεραν ανιδιοτελώς υψηλού επιπέδου φροντιστηριακά μαθήματα στα παιδιά.

Η λειτουργία του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου» εντάσσεται στο πλαίσιο άσκησης της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου και λειτουργεί για έκτη συνεχή σχολική χρονιά στο Κιάτο χάρη στην πολύτιμη βοήθεια και στήριξη εθελοντών καθηγητών, μελών της «Ομάδας εθελοντών» του Δήμου, των σχολικών μονάδων των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου, καθώς και των γονέων και μαθητών που στηρίζουν το θεσμό.

Μία καινούρια σχολική χρονιά ξεκινάει σε λίγο και ο Δήμος Σικυωνίων προγραμματίζει να  λειτουργήσει και την τρέχουσα σχολική χρονιά το «Κοινωνικό Φροντιστήριο» επιδιώκοντας να προσφέρει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους μαθητές .

Δεδομένου ότι ο εθελοντισμός αποτελεί αίτημα και ανάγκη των καιρών μας, δεν περισσεύει κανείς σε αυτήν την προσπάθεια.

Ο Δήμος Σικυωνίων απευθύνει έκκληση σε εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται να  ενταχθούν φέτος στο πρόγραμμα, να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου, τηλ. 27423 60117 (κα Γκαβάγια).

Όλοι ΜΑΖΙ διδασκόμαστε την αλληλεγγύη στην πράξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad