Δύτες ανέσυραν 126 κιλά ρύπανσης από το βυθό του Λουτρακίου - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Δύτες ανέσυραν 126 κιλά ρύπανσης από το βυθό του Λουτρακίου


Τις  εθελοντικές του προσπάθειες για καθαρές θάλασσες συνεχίζει ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου, μέλη του οποίου πραγματοποίησαν ακόμα έναν καθαρισμό στο Λιμάνι Λουτρακίου. Ο απολογισμός, πάντως, μόνο ενθαρρυντικός δεν είναι, σύμφωνα με ανακοίνωση τους.

Όπως αναφέρουν, ο καθαρισμός στο Λιμάνι Λουτρακίου είχε πραγματοποιηθεί ξανά πριν από μόλις λίγους μήνες, ωστόσο φαίνεται ότι «κάποιους δεν τους αγγίζει όλο αυτό και εξακολουθούν να ρυπαίνουν τη θάλασσα».

Από την κατάδυση που πραγματοποιήθηκε στο σημείο, συγκεντρώθηκαν 126 κιλά ή 443 τεμάχια ρύπανσης. Μεταξύ των αντικειμένων, βρέθηκαν πλαστικά μπουκάλια, κουτάκια αλουμινίου, καπάκια καφέ, σακούλες, κομμάτια πλαστικό, πετονιές, ένα ποδήλατο, ρούχα πετσέτες κουβέρτα, κουρτινόξυλο μπάνιου, συσκευασίες φαγητού, συσκευασίες δολώματος, τηλεκοντρόλ, φιλμ, καρτέλα χαπιών και όχι μόνο.

Η επιχείρηση έγινε με τρεις δύτες, τρεις στην επιφάνεια της θάλασσας και τέσσερις ακόμα στην στεριά. Στην ίδια ανακοίνωση, ο Ομιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου ευχαριστεί τους ναυαγοσώστες Λουτρακίου για την συνδρομή τους και αναφέρει: «Το σύνθημα παραμένει ίδιο: Προστατεύουμε αυτό που αγαπάμε! Σεβόμαστε το περιβάλλον, σταματάμε να ρυπαίνουμε»!

 ΠΗΓΗ:https://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad