Συλλήψεις σε Εξαμίλια και Λουτράκι - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Συλλήψεις σε Εξαμίλια και Λουτράκι


Συνελήφθη, χθες (27.9.2019) το μεσημέρι, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 56χρονη αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, χθες (27.9.2019) το μεσημέρι, στο Λουτράκι Κορινθίας, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, ανωτέρω αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της 56χρονης, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν:

• -22- πακέτα λαθραίων τσιγάρων,
• -5- φιάλες οινοπνευματώδη ποτών, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και
• ποσότητα οινοπνευματώδης ουσίας, συνολικού βάρους -12- λίτρων περίπου, η χημική σύσταση της οποίας ερευνάται.

Τα πακέτα λαθραίων τσιγάρων και οι φιάλες οινοπνευματώδη ποτών θα σταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Η 56χρονη θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Συνελήφθη, χθες (27.9.2019) το απόγευμα, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 53χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -30- πακέτα λαθραίων τσιγάρων, -3- συσκευασίες λαθραίου καπνού, -8- ναρκωτικά δισκία, καθώς και άλλο -1- δισκίο, η χημική σύσταση του οποίου ερευνάται, τα οποία κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad