Κορινθία : Έμποροι και επιχειρηματίες δίνουν ραντεβού στους Αγ. Θεοδώρους - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Κορινθία : Έμποροι και επιχειρηματίες δίνουν ραντεβού στους Αγ. Θεοδώρους


Η σημαντική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβούλιου της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης θα γίνει το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 στις 18:30 και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 στις 10:00, στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Αγίων Θεοδώρων στους Αγίους Θεοδώρους, θα τεθούν επί τάπητος , τα τοπικά και γενικότερα προβλήματα που απασχολούν τους εμπόρους και επιχειρηματίες με την παρουσία φορέων, τοπικών βουλευτών και προέδρων εμπορικών συλλόγων.Επίσης θα γίνει ενημέρωση για τα εξής θέματα:

• GDPR – Ευρωπαϊκός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα – 2016/679. Προκλήσεις και υποχρεώσεις του Επιχειρηματικού κόσμου στο νέο Ευρωπαϊκό Πλαίσιο, με ομιλητή τον κ. Χρήστο Παπανδρέου (Project Manager (M.Eng) – Certified Data Protection Officer)

• Digital Marketing & Social Tools for Business – Η χρήση online εργαλείων για την επίτευξη της αύξησης των πωλήσεων των Επιχειρήσεων με ομιλητή τον κ. Ιωάννη Ελευθεριάδης (IT Manager – Google Partner).

Την δεύτερη μέρα της συνεδρίασης, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου θα συζητηθούν θέματα όπως ρύθμιση 120 δόσεων, Δ.Ε.Η., κόκκινα δάνεια, εξαγγελίες Δ.Ε.Θ., προγραμματισμός δράσεων Ο.Ε.ΕΣ.Π., ενημέρωση οικονομικών θεμάτων Ο.Ε.ΕΣ.Π., προγράμματα ΛΑΕΚ – Ενέργειες και θα ολοκληρωθεί η συνεδρίαση με τις ανακοινώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad