Άγιοι Θεόδωροι: Σύλληψη για λαθραία τσιγάρα και καπνό - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Άγιοι Θεόδωροι: Σύλληψη για λαθραία τσιγάρα και καπνό


Συνελήφθη, στις (14.9.2019) το πρωί, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Θεοδώρων, 30χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στις 14.9.2019, το πρωί, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν στους Αγίους Θεοδώρους τον 30χρονο να προβαίνει στην πώληση πακέτων με λαθραία τσιγάρα και συνελήφθη.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημά, οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν -352- πακέτα τσιγάρων, καθώς και -24- συσκευασίες με καπνό, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων, ένα (1) κινητό τηλέφωνο, μία (1) κάρτα sim, καθώς και το χρηματικό ποσό των -125- ευρώ.

Τα πακέτα λαθραίων τσιγάρων θα σταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Ο 30χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Θεοδώρων.

δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad