Διαδραστικό παιχνίδι "MONOPOLY" στο κέντρο του Ξυλοκάστρου - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Διαδραστικό παιχνίδι "MONOPOLY" στο κέντρο του Ξυλοκάστρου


Ο Δήμος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης συνεχίζοντας τις δράσεις για την ΕΕΚ 2019 καλεί μικρούς & μεγάλους την Κυριακή 6/10 στις 10:30 να συμμετάσχουν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι «Μονόπολης» στο κέντρο του Ξυλοκάστρου. Σημείο εκκίνησης έχει οριστεί το Δάσος στο σημείο που βρίσκεται πίσω από το Τουριστικό Περίπτερο Ξυλοκάστρου και τερματισμός θα είναι το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Με το παιχνίδι αυτό θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε από την μια άκρη της πόλης μέχρι την άλλη, γνωρίζοντας σημεία του τόπου μας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Όλοι οι συμμετέχοντες θα μπουν στη κλήρωση για ένα ποδήλατο.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής όπου μετά τη λήξη του παιχνιδιού θα έχουμε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε την ηλεκτροκίνηση στο Δήμο μας.

Η βιώσιμη κινητικότητα αποτελεί σταθερή δέσμευση της Ε.Ε. και σημαντική προτεραιότητα για το μέλλον του Δήμου μας. Οι εναλλακτικές επιλογές μετακίνησης που μας δίνονται όπως το περπάτημα, το ποδήλατο, ο συνδυασμός των ΜΜΜ με τον προαστιακό, κ.α. δημιουργούν περισσότερο δημόσιο χώρο προσβάσιμο για όλους, συμπεριλαμβανομένων των μικρών παιδιών και των γονέων τους, των ηλικιωμένων, των ατόμων με διαφορετικές κινητικές δεξιότητες κ.ο.κ καθιστώντας τον Δήμο μας πιο φιλικό στους ανθρώπους αλλά και στο περιβάλλον.

Καλούμε λοιπόν, όλους, γονείς και παιδιά να συμμετάσχουν στις δράσεις μας που σκοπό έχουν να μάθουμε διασκεδάζοντας. Με αυτόν τον τρόπο επιδιώκουμε να προωθήσουμε εναλλακτικά μέσα μετακίνησης, να ευαισθητοποιηθούμε και να αλλάξουμε συμπεριφορές και συνήθειες.

Ο σεβασμός και η ασφάλεια στη μετακίνησή μας είναι ευθύνη όλων μας.

ΠΗΓΗ:xylokastro-evrostini.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad