Συνάντηση Νίκα - Θεοχάρη :«Η χώρα μας πρέπει να αποκτήσει στόχευση για τον τουρισμό του 21ου αιώνα» - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Συνάντηση Νίκα - Θεοχάρη :«Η χώρα μας πρέπει να αποκτήσει στόχευση για τον τουρισμό του 21ου αιώνα»


H επαναπροσέγγιση της τουριστικής πολιτικής στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που έχουν οι ασχολούμενοι με τον τουρισμό φορείς των τοπικών κοινωνιών μπήκε στο τραπέζι της συζήτησης του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα με τον υπουργό Τουρισμό Χάρη Θεοχάρη, που επισκέπτεται σήμερα την αρκαδική πρωτεύουσα.

Ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, αναφέρθηκε στη δημιουργία του περιφερειακού συμβουλίου τουρισμού, για να μπορέσει να κλείσει το έλλειμμα πληροφόρησης ανάμεσα στις περιφέρειες της χώρας και στο υπουργείο.

Είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός, ότι είμαστε στο μεταίχμιο αλλαγών και συνηθειών για τον τουρισμό, ότι η χώρα μας πρέπει να αποκτήσει στόχευση και σκέψη για τον τουρισμό του 21ου αιώνα, γι αυτό κάθε δύο μήνες θα προγραμματίζεται συνάντηση με περιφερειάρχες ή εκπροσώπους περιφερειών στο υπουργείο για να αντιμετωπίζονται ζητήματα προβολής.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου μετά τη συνάντηση με τον κ. Θεοχάρη, δήλωσε ότι προσδοκία είναι η περιφέρεια Πελοποννήσου να κατέχει κεντρική θέση στην καμπάνια του υπουργείου τουρισμού.

Το πρόγραμμα του υπουργού τουρισμού στην Τρίπολη, περιελάμβανε συναντήσεις με εκπροσώπους και φορείς του τουρισμού καθώς και συνάντηση με τον Δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη.

Για την υπόθεση της κατάρρευσης της εταιρίας Thomas Cook και τα ζητήματα που προκλήθηκαν από αυτό ο κ. Θεοχάρης δήλωσε στην ΕΡΤ ότι η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή στήριξε τους ανθρώπους του τουρισμού και αύριο Πέμπτη θα συζητήσουν στη Βουλή τα μέτρα στήριξης των τουριστικών επιχειρήσεων που επλήγησαν.
Επίσης τόνισε ότι αυτό που γίνεται τώρα είναι η ανάκτηση του χαμένου εδάφους αλλά και ο σχεδιασμός ώστε να μην χαθεί χρόνος για την επόμενη χρονιά.

ΠΗΓΗ:ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad