Έφυγε η παράταξη Τατούλη έφυγε από το Περιφερειακό Συμβούλιο - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Έφυγε η παράταξη Τατούλη έφυγε από το Περιφερειακό Συμβούλιο


Η πρώτη παραταξιακή αποχώρηση απ’ την συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου της Πελοποννήσου, είναι γεγονός.

Η παράταξη του τέως περιφερειάρχη, Πέτρου Τατούλη («Νέα Πελοπόννησος»), σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την συμπεριφορά του προέδρου του περιφερειακού συμβουλίου και του περιφερειάρχη, Π. Νίκα, αποχώρησε απ’ την συνεδρίαση:

«Αποχωρούμε γιατί διαπιστώνουμε ότι η περιφερειακή αρχή έρπει προς ακραίες αντιλήψεις και στάσεις. Ας είναι χαρούμενος ο περιφερειάρχης. Δεν κέρδισε τις εκλογές. Τον φέρανε άλλοι εδώ», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Π. Τατούλης.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει:

« Εγώ και η παράταξή μου, ήρθαμε εδώ για να συνεννοηθούμε, για να υπάρξει συν-αντίληψη , συνεργασία για να λυθούν προβλήματα. Ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει καταστάσεις και συμπεριφορές που εμποδίζουν τα συμβούλια. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε όλες εκείνες τις αναγκαίες παραχωρήσεις για να πάμε τον τόπο μπροστά. Οι 30 ημέρες που είμαι περιφερειάρχης, είναι 30 ημέρες πόνου και θλίψης. Κανένας δεν μας παρέδωσε τίποτα. Αναζητούμε να βρούμε σε ποια οικονομική κατάσταση είναι η Περιφέρεια, που βρισκόμαστε, τι υποχρεώσεις έχουμε. Είναι δύσκολα τα πράγματα, ωστόσο, θα φτάσουμε σε έναν ‘’κοινό τόπο’’ για να πάμε μπροστά όλοι μας. Απ’ τον απελθόντα περιφερειάρχη έχω υποστεί σωρεία επιθέσεων απ’ το 2011 για ότι μπορείτε να φανταστείτε. Ας είναι. Να κοιτάξουμε τώρα το μέλλον, παρά τις διαφορές μας», τόνισε ο περιφερειάρχης, Π. Νίκας.

• Κάποιοι Λάκωνες σύμβουλοι της παράταξης του Π. Τατούλη, αποχώρησαν απ’ την αίθουσα συνεδριάσεων, αργότερα και αφού πρώτα ολοκληρώθηκε η συζήτηση και η ψήφιση ενός θέματος που αφορούσε τη Λακωνία.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ:https://best-tv.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad