Η Λένα Παπαληγούρα εξομολογείται: «Έπαθα σοκ με ....... - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Η Λένα Παπαληγούρα εξομολογείται: «Έπαθα σοκ με .......


Η ηθοποιός μίλησε για τον γάμο της και τη νέα της καθημερινότητα με το παιδί  
Η Λένα Παπαληγούρα σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη μίλησε για την καθημερινότητα της με το παιδί, αλλά και τη σχέση με τον αγαπημένο της και αποκάλυψε πως η βάφτιση δεν είναι ακόμα στα σχέδια τους.

«Έκατσα μαζί με το μωρό πέντε μήνες φουλ και μετά στους 6 ξεκίνησα δουλειά κανονικά. Προσπαθώ να μην λείπω πολύ. Προσπαθώ να μην λείπω πολύ και επίσης τον παίρνω παντού μαζί. Εκτός από την πρόβα, σε φωτογραφήσεις, συνεντεύξεις, στο γυμναστήριο, σε ποτό, σε καφέ τον παίρνω παντού μαζί», είπε για τη νέα κατάσταση με το μωρό. «Ούτε καν έχουμε μπει σε διαδικασία προετοιμασίας για τη βάφτιση. Το όνομα που θα πάρει ωστόσο, είναι Αναστάσης, όπως τον πατέρα μου. Κάναμε κλήρωση τα ονόματα των δύο πατεράδων μας και βγήκε του πατέρα μου. Και τα δύο ονόματα είναι πολύ ωραία. Ήθελα να είναι ο πατέρας μου και έχει και ωραίο νόημα αυτό το όνομα, Αναστάσης. Νιώθω αρκετά χαζομαμά με οτιδήποτε κάνει το παιδί μου.», εκμυστηρεύεται.


Με αιφνιδίασε απόλυτα με την πρόταση γάμου, δεν το περίμενα καθόλου. Έπαθα σοκ, δεν το περίμενα ούτε καν. Και δεν περίμενα και να το κάνει και έτσι τόσο ρομαντικά. Ήταν πολύ ωραίο. Από την αρχή που γνωριστήκαμε ήταν κάτι πολύ δυνατό, όμορφο, γαλήνιο και ζωντανό».


Δείτε το βίντεο: 




ΠΗΓΗ:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad