Συνεχίζεται η αναβάθμιση του Νοσοκομείου Κορίνθου - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Συνεχίζεται η αναβάθμιση του Νοσοκομείου Κορίνθου


Στη συνεχιζόμενη πορεία μετασχηματισμού του Νοσοκομείου Κορίνθου, σε αναβαθμισμένη και ποιοτική δομή παροχής υπηρεσιών υγείας, η οποία οφείλει να καλύπτει τις ανάγκες του πληθυσμού και να ακολουθεί τις απαιτήσεις της σύγχρονης ιατρικής έρχονται να προστεθούν δύο ακόμα σημαντικά βήματα:

Η πρόσληψη μόνιμου Επιμελητή Β’ Νευροχειρουργού κλάδου ιατρών ΕΣΥ και η λειτουργία Τακτικού Εξωτερικού Ιατρείου ειδικότητας Νευροχειρουργικής κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, με αριθμό εξεταζομένων ασθενών εννέα (9) για κάθε μία από τις συγκεκριμένες ημέρες. Ραντεβού μπορούν ήδη να κλείνονται μέσω της γραμματείας των εξωτερικών ιατρείων του νοσοκομείου -με παρουσία ή τηλεφωνικά 2741-3-61600 και 2741-3-61601 ή μέσω της εφαρμογής των ηλεκτρονικών ραντεβού https://www.e-syntagografisi.gr/e-rv/p

Η παρουσία νευροχειρουργού στο Νοσοκομείο μας αποτελούσε διαχρονικό ζητούμενο και είναι απολύτως απαραίτητη, ιδιαίτερα λόγω αντιμετώπισης μεγάλου αριθμού ατυχημάτων (τροχαίων και λοιπών) και λοιπών περιστατικών, που άπτονται της συγκεκριμένης ειδικότητας.

Η εκτέλεση της ειδικής καρδιολογικής εξέτασης echostress, η οποία είναι πλέον δυνατή μετά από την ήδη πραγματοποιηθείσα προμήθεια του απαιτούμενου εξοπλισμού. Πρόκειται για δυναμική υπερηχογραφία με ιδιαίτερα υψηλή διαγνωστική αξία -εξέταση φιλική προς το ασθενή, χωρίς ακτινοβολία και με άμεσα αποτελέσματα- που χρησιμοποιείται για την εκτίμηση της καρδιακής λειτουργίας και την πρώϊμη και αποτελεσματική διάγνωση της στεφανιαίας νόσου.
Ο προγραμματισμός αυτής της εξέτασης θα γίνεται από τους ιατρούς του Καρδιολογικού Τμήματος, μετά από καταρχήν εκτίμηση των περιστατικών.

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για αυτές τις εξελίξεις και μπορούμε με βεβαιότητα να λέμε πως η προσπάθεια συνεχίζεται ασταμάτητα και με επιτυχία.



Η Διοικήτρια



Δημ. Καλομοίρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad