Το Σοφικό τίμησε τον ήρωα Μίλτο Ιατρίδη - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Το Σοφικό τίμησε τον ήρωα Μίλτο Ιατρίδη


Στην κατάμεστη αίθουσα του Γυμνασίου Σοφικού παρακολουθήσαμε μια πολύ σημαντική ημερίδα για τον ηρωικό καπετάνιο του υποβρυχίου Παπανικολής, το Σοφικίτη Μίλτο Ιατρίδη.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Χρίστος Δήμας, οι βουλευτές Μαριλένα Σούκουλη και Νίκος Ταγαράς, ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Τίμος Πιέτρης και Γιαννης Γκεζερλής, ο πρόεδρος του κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Σωτήρης Παπαδημητρίου, ο πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ Θέμης Κουτσογκίλας, ο πρόεδρος του ΔΣ Αντώνης Κυριαζης και ο πρόεδρος της Δ.Ε Σολυγείας κ. Ρωτίδης.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν:

Ο Συγγραφέας Βασίλης Ιατρίδης, με θέμα: «Μίλτος Ιατρίδης: Ο άνθρωπος, ο αξιωματικός»

Ο Αρχιπλοίαρχος ΠΝ (ε.α.) Λεωνίδας Τσιαντούλας, Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας (ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ) με θέμα: «Το θρυλικό υποβρύχιο Παπανικολής»

Ο Ιστορικός Ιωάννης Αντωνόπουλος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Σορβόννης (Paris I), Επιστημονικός Συνεργάτης Παντείου Πανεπιστημίου, Διδάσκων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, με θέμα: «Η εμπλοκή της Ελλάδας στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο».

Την εκδήλωση συντονισε ο Δρ. Αναστάσιος Λυμπερίου, Οικονομολόγος.

Αναμφίβολα μια σημαντική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Κορινθίων με τη Συμμετοχή του Συλλόγου Γυναικών και του Πολιτιστικού Συλλόγου Σοφικού.

Στο τέλος της εκδήλωσης μάλιστα παραδόθηκαν αναμνηστικά της βραδιάς στον υφυπουργό Χριστό Δήμα και το Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο.



https://ekorinthos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad