Κόρινθος:Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Κόρινθος:Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα


Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα» – 19 Οκτωβρίου 2019

✓ 34 πόλεις Πανελλαδικά αναλαμβάνουν δράση

✓ 34 νυχτερινά κέντρα διασκέδασης συμμετέχουν

☑ Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» διοργανώνει και εφέτος για 13η συνεχόμενη χρονιά, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 τη «Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» σε 34 πόλεις της Ελλάδας, ταυτόχρονα με τη μεγάλη Πανευρωπαϊκή διοργάνωση.

☑ Κύριος στόχος της δράσης αυτής είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για την Οδική Ασφάλεια, μέσω της ενημέρωσης, προάγοντας παράλληλα πολύτιμα μηνύματα στους οδηγούς, με ιδιαίτερη έμφαση στους νέους, ότι «το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί».

☑ Η συγκεκριμένη δράση διεξάγεται με την υποστήριξη του Δικτύου Εθελοντών του Ινστιτούτου πανελλαδικά, αλλά και λοιπών φίλων μας που με μεγάλη προθυμία συμμετέχουν στις ενέργειες του Ι.Ο.ΑΣ. και βοηθάνε στην άρτια διεξαγωγή της ενέργειας, αναλαμβάνοντας δράση έξω από τα 34 νυχτερινά κέντρα για φέτος.

☑ Το μήνυμα της βραδιάς είναι: «Όλοι διασκεδάζουν, ΕΝΑΣ δεν πίνει… Ο ΟΔΗΓΟΣ της παρέας»

☑ Για το λόγο αυτό η συμμετοχή σας αλλά και η διάχυση της πληροφορίας από τα social media που διαθέτετε στον κοινωνικό σας κύκλο είναι ιδιαίτερα σημαντική για να μπορέσουμε να ενημερώσουμε όσους περισσότερους νέους είναι εφικτό.

☑ Στο παρόν event που δημιουργήσαμε θα ανακοινώνουμε καθημερινά πληροφορίες, συμβουλές και χρηστική ενημέρωση για τη διεξαγωγή της δράσης αλλά και παράλληλα θα λειτουργεί ως ένα φόρουμ όπου θα μπορείτε να μας καταθέτετε κάθε σας απορία ή διευκρίνιση σχετικά.

☑ Σε περίπτωση που θέλετε να βοηθήσετε ενεργά την υλοποίηση της «Ευρωπαϊκής Νύχτας Χωρίς Ατυχήματα» μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στο 210-8620150.

☑ Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για κάθε συμβολή εκ μέρους σας στην προετοιμασία και τη διεξαγωγή της δράσης.

☑ Ραντεβού το Σάββατο 19 Οκτωβρίου για να διασκεδάζουμε πάντα με ασφάλεια!, στο ΕSCOBAR Πυλαρινού Κόρινθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad