ΚΟΡΙΝΘΟΣ:46ο Ετήσιο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

ΚΟΡΙΝΘΟΣ:46ο Ετήσιο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων


Ο τόπος μας, η Κορινθία μας, και για την ακρίβεια η Κόρινθος και το Λουτράκι, στο προσεχές διάστημα φιλοξενούν συνέδρια διεθνούς βεληνεκούς και πολύ μεγάλης σημασίας που αν τα διαχειριστούν οι αρμόδιοι φορείς σωστά θα επιστρέψουν ανεκτίμητη υπεραξία.
Από τις 7 έως τις 9 Νοεμβρίου στην Κόρινθο θα διεξαχθεί το 46ο Ετήσιο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων μετά από σκληρή προσπάθεια του Σύνδεσμος Φιλολόγων Κορινθίας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος κα Αντιγόνη Βογιατζή Ζακούρα δούλεψαν άοκνα για να επιτευχθεί η διοργάνωση και αν διαβάσετε το σχετικό πρόγραμμα πρόκειται να παρουσιαστούν πολύ σημαντικά και ενδιαφέροντα θέματα, χρήσιμα για τον καθένα μας.
Αξίζει να δώσετε το παρών και να παρακολουθήσετε τις συνεδρίες που θα επιλέξετε. Ακολουθούν στις αρχές Δεκεμβρίου το Διεθνές Συνέδριο για την Αρχαία Τενέα που συγκεντρώνει πλέον παγκόσμιο ενδιαφέρον και θα αποτελέσει κομβικό σημείο για τη μετεξέλιξη ολόκληρης της περιοχής της Τενέας και της Κορινθίας ευρύτερα.
Λίγο αργότερα, από τις 13 έως τις 15 Δεκεμβρίου στο Λουτράκι θα διεξαχθεί το 4ο Τακτικό Συνέδριο του Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων με κεντρικό θέμα «Το Πολιτικό Φαινόμενο σε Μετάβαση: Προκλήσεις για τη Δημοκρατία, το Κράτος και την Κοινωνία», ένα ήδη καθιερωμένο διεθνές συνέδριο που λαμβάνει χώρα κάθε 2 χρόνια και αποτελεί κόσμημα για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου συνολικά.

Στο χέρι το δικό μας, ως πολίτες, και των υπεύθυνων φορέων του τόπου είναι να αξιοποιήσουν αυτές τις μεγάλες ευκαιρίες για να πάμε μερικά βήματα πιο μπροστά. Σημειώστε τις ημερομηνίες και θα σας δίνω περισσότερες πληροφορίες όσο πλησιάζει η κάθε διοργάνωση.

ΠΗΓΗ:Το κείμενο το πήραμε από το facebook Vasileios Balafas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad