Δυναμική γυναίκα: 8 πράγματα που δεν ανέχεται σε μια σχέση - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Δυναμική γυναίκα: 8 πράγματα που δεν ανέχεται σε μια σχέση


Τις δυναμικές γυναίκες τις ερωτευόμαστε, δεν τις φοβόμαστε.

Δυστυχώς όμως είναι γεγονός ότι οι άνδρες αποφεύγουν τις δυναμικές και ανεξάρτητες γυναίκες, γιατί αισθάνονται ότι δεν μπορούν να τις διαχειριστούν με ευκολία. Τις φοβούνται με έναν τρόπο. Είναι όμως σίγουρα πολύ γοητευτικές και εκπέμπουν έναν διαφορετικό αέρα από τις υπόλοιπες. Κάνουν αισθητή την παρουσία τους στον χώρο και αμέσως τραβούν πάνω τους την προσοχή. Η δυναμική γυναίκα σέβεται τον εαυτό της και έχει αυτοπεποίθηση. Δεν θα μείνει σε μια σχέση που δεν την ικανοποιεί και δεν πρόκειται να ανεχτεί μια άσχημη συμπεριφορά, γιατί έχει αυτοεκτίμηση. Οταν τα πράγματα σε μια σχέση δεν έχουν πια νόημα, τότε έχει την τόλμη να αποχωρήσει πρώτη.

Η δυναμική γυναίκα δεν φοβάται να μείνει μόνη της. Συνήθως όμως είναι μόνη. Είναι ερωτεύσιμη, ελκυστική, σαγηνευτική και κατά βάθος πολύ ευαίσθητη. Πίσω από τον δυναμισμό της κρύβεται μια γυναίκα που θέλει να αγαπηθεί με πάθος. Αναζητά έναν σύντροφο που θα της φερθεί όπως της αξίζει. Μια τέτοια γυναίκα έχει επίγνωση του προφίλ του άνδρα που θέλει κι αξίζει να είναι δίπλα της. Δεν μπαίνει ποτέ σε μια σχέση που δεν έχει μέλλον και δεν της αρέσουν οι συμβιβασμοί. Δεν δέχεται τοξικές καταστάσεις και δεν θα αφήσει ποτέ και κανέναν να την υποβιβάσει. Οταν αποφασίσει να πει το «αντίο», τότε σίγουρα δεν υπάρχει γυρισμός.


Τι δεν ανέχεται

Η δυναμική γυναίκα εκπέμπει κάτι ξεχωριστό. Αγαπά τις ατέλειές της, περιποιείται τον εαυτό της, είναι περήφανη μ’ αυτό που είναι. Εχει καταφέρει πολλά και ο δυναμισμός της δύσκολα τιθασεύεται. Είναι υπερήφανη και μπορεί να φροντίσει μόνη της τον εαυτό της. Δεν χρειάζεται έναν άνδρα για να στηριχτεί επάνω του και μπορεί τα βγάλει πέρα μόνη της.  Ξέρει τι θέλει και πώς να το αποκτήσει. Ψάχνει έναν άνδρα ο οποίος να είναι αντάξιός της. Δεν έχει χρόνο για χάσιμο, ειδικά γι αυτούς που δεν φαίνονται να ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές της. Μια δυναμική γυναίκα ξέρει την αξία της και δεν ανέχεται την ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι της.

Ας δούμε τα 8 πράγματα που δεν ανέχεται σε μια σχέση:

Να της κάνεις έλεγχο
Ως γυναίκα θέλει έναν σύντροφο που να την σέβεται και να την καταλαβαίνει. Δεν της αρέσουν οι κτητικοί άνδρες που λόγω της ανασφάλειας τους θα θέλουν να την υποτάξουν και να της κάνουν έλεγχο.

Να της λες ψέμματα
Μπορεί να καταλάβει πότε της λες ψέματα ή υποκρίνεσαι. Έχει ζήσει πράγματα και πλέον βλέπει μπροστά. Αν δεν είσαι αληθινός μαζί της, τότε θα το καταλάβει αμέσως.

Οσα δεν ανέχεται μια δυναμική γυναίκα σε μια σχέση

Να μην υποστηρίζεις τα όνειρα και τις επιλογές της
Αυτή η γυναίκα υπερασπίζεται τις αρχές και τα όνειρά της.Σίγουρα έχει περάσει πολλά για να φτάσει να είναι δυνατή και ανεξάρτητη. Κάνει τα πάντα με πάθος και ίσως να μην μπορεί να το διαχειριστεί ο καθένας. Εχει στόχους και όνειρα και σίγουρα δεν θα καθίσει σε μια σχέση που ο σύντροφός της δεν την υποστηρίζει. Θέλει κάποιον ο οποίος δεν θα αισθάνεται μειονεκτικά με την επιτυχία της. Αναζητά αυτόν που θα είναι πρόθυμος να την στηρίξει και να χαρεί με την προσπάθεια και την επιτυχία της και κυρίως να μην την ανταγωνίζεται.

Να της λες δικαιολογίες για την άσχημη συμπεριφορά σου
Δεν της αρέσουν οι δικαιολογίες και δεν ανέχεται μια κακή συμπεριφορά. Αν της φερθείς σωστά, θα κάνει τα πάντα για σένα. Αν την προδώσεις, μην περιμένεις συγχώρεση.

Να μην εκφράζεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου
Εχει ανάγκη από άνευ όρων αγάπη και σταθερότητα. Δεν της αρέσουν τα μισόλογα και της αρέσει η επικοινωνία. Οι άνδρες με ασταθή προσωπικότητα, που αλλάζουν γρήγορα άποψη και συμπεριφορά, που φοβούνται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους δεν την ενδιαφέρουν.

Να μην την προσέχεις όταν σου μιλάει
Δεν έχει χρόνο για παιχνίδια και δεν της αρέσει ο άλλος να αδιαφορεί για εκείνη. Αν σου μιλάει κι εσύ προσέχεις το κινητό σου ή κοιτάς όποια γυναίκα περνάει από δίπλα σου, τότε τα πράγματα είναι σκούρα.

Να μην την σέβεσαι
Μια δυναμική γυναίκα ξέρει την αξία της και δεν ανέχεται την ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι της. Ξέρει ότι ο σεβασμός είναι εξαιρετικά σημαντικός σε μια σχέση. Θέλει να νιώθει μοναδική και ότι είναι προτεραιότητά σου. Δεν της αρέσουν οι αναφορές στο παρελθόν και οι συγκρίσεις με άλλες γυναίκες.

Να την υποτιμάς
Το να την υποτιμάς, να την επικρίνεις και να φοβάσαι τη δική σου αποτυχία και τη δική της επιτυχία θα σας οδηγήσει σε μονόδρομο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad