Κυβερνητικό κλιμάκιο σε επιχειρήσεις της Κορινθίας - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Κυβερνητικό κλιμάκιο σε επιχειρήσεις της Κορινθίας


Ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής, υποδέχθηκε στην Κόρινθο, χθες Τρίτη 26 Νοεμβρίου, τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων – Βιομηχανίας και Εμπορίου Νίκο Παπαθανάση και τον υφυπουργό Έρευνας και Τεχνολογίας Χρίστο Δήμα, τους οποίους συνόδευσε στις επισκέψεις τους σε πρότυπες επιχειρήσεις του νομού.

Ειδικότερα, τα κυβερνητικά στελέχη επισκέφθηκαν τις επιχειρήσεις ΦΥΡΚΟ ΑΒΕΕ, LANDIS+GYR Α.Ε. και Χρυσά Αυγά – Golden Eggs, όπου ξεναγήθηκαν στους χώρους των εργοστασίων και στα γραφεία των βιομηχανιών.

Στις επαφές με εκπροσώπους των εν λόγω επιχειρήσεων συζητήθηκαν τα προβλήματα των επιχειρήσεων και δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι «η κυβέρνηση στέκεται δίπλα στις υπάρχουσες επιχειρήσεις αλλά και στις δράσεις νέων επενδύσεων, δημιουργώντας συνθήκες σταθερού και φιλικού περιβάλλοντος προς κάθε επιχείρηση που θα συνεισφέρει στην ανάπτυξη της περιοχής του νομού Κορινθίας».

Μεταξύ άλλων, έγινε αναφορά «στην επιτακτική ανάγκη να διευκολυνθεί με κάθε δυνατό τρόπο η στήριξη των εξαγωγών όπως και των επιχειρήσεων που σχετίζονται με αυτές», καθώς -όπως χαρακτηριστικά τονίζει το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων- «η στρατηγική εξωστρέφειας είναι μία στρατηγική που θα οργανώνει, θα κατευθύνει και θα υποστηρίζει τις προσπάθειες των εξαγωγέων σε τομείς και αγορές όπου εντοπίζονται ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών».

Στις συναντήσεις παρευρέθηκαν οι βουλευτές Κορινθίας Νίκος Ταγαράς και Μαριλένα Σούκουλη, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτης Πιτσάκης και ο αντιδήμαρχος Κορινθίων, αρμόδιος του τομέα Καθαριότητας Δημήτρης Μπίτζιος.από www.ppel.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad